Hurtig levering
Børnetøj
Fri fragt fra 499 kr

børnetøj

Skruuk.dk er et eksklusivt og hyggeligt online børneunivers. På webshoppen forhandler vi børnemærker i høj kvalitet til børn i alderen 0-8 år. Hos skruuk.dk finder du masser af brands indenfor tøj, sko, accessories og du kan ved at følge os på facebook og instagram blive opdateret med de sidste nye trends og følge med i hverdagen her hos os i skruuk. Vi tager dig med på indkøb, messer og viser dig hver dag varer fra butikken, og hvordan du kan sammensætte sæt.


"The story of Skruuk.dk"


Der var engang en lille pige, der allerede som barn legede butik hjemme på sit værelse; Tøj blev hængt op på bøjler, legetøj & bamser fik priser på, pengesedler blev klippet ud af papir, kasseapparat bygget ud af pap og en kontorstol vendt på hovedet var indgangen til butikken. Det var sjovt at få familien i butikken og forstille sig at man hjalp sine kunder og hun elskede at kunne skabe en masse kreative ideer ud af pap & papir. Som årerne gik blev drømmen om at åbne en butik større og større. Efter en uddannelse og nogle år i butik og efterfølgende nogle år som ansat i vuggestue gik drømmen i opfyldelse. 2020, på trods af et Coronafyldt år overtog hun Skruuk børneuniverset og startede butikken op i 2021.

Et børneunivers inspirerede af egne erfaringer med sammensætninger af tøj til det mindste samt inspiration fra tiden i vuggestue. I en travl hverdag skal der også være mulighed for at få den samme inspiration online, så med en webshop der forbinder instagram og facebook, skal der være mulighed for at komme helt tæt på hvad der sker i modebilledet for børn indenfor tøj, sko og accessories.Bliv medlem af skruuk


Du bliver medlem ved at tilmelde dig nyhedsbrevet. Du kan også være medlem ved at følge os på facebook eller instagram. Som kundeklubmedlem vil du løbende bliver opdateret om tilbud, nyheder og få mulighed for at få ekstra goder ved at handle hos Skruuk.


Personlig ekspedition - bare online

Vi har en mission om at kunne give den personlige ekspedition - bare online.
Derfor opfordrer vi også til at kontakte os på telefon eller mail ved selv de mindste spørgsmål, om så du blot skal guides og vejledes.


"Livet er som det smukkeste eventyr"Team Skruuk & Camilla