Hurtig levering
Click & collect i butik
Fri fragt fra 399 kr

børnetøj Aalborg

Skruuk.dk er et eksklusivt og hyggeligt børneunivers med en stor butik placeret i gågaden Nørregade i hjertet af den gamle bydel af Aalborg. På webshoppen og i butikken forhandler vi børnemærker i høj kvalitet til børn i alderen 0-12 år. Hos skruuk.dk finder du masser af brands indenfor tøj, sko, interiør, møbler og legetøj og du kan ved at følge os på facebook og instagram blive opdateret med de sidste nye trends og følge med i hverdagen her hos os i skruuk. Vi tager dig med på indkøb, messer og viser dig hver dag varer fra butikken, og hvordan du kan sammensætte sæt.


"The story of Skruuk.dk"


Der var engang 2 piger, der mødte hinanden for første gang i 2003, fordi de fik arbejde i en modebutik i Aalborg. Efter nogle år i branchen fik de en drøm om at være selvstændige. I 2005 fik de modebutik sammen og i de næste år fik de et partnerskab, hvor de 2 piger lærte hinandens styrker og svagheder. De opdagede at udover at have deres navn Mette tilfælles, så var deres store passion at have et arbejdsliv, hvor deres interesse for mode kunne kombineres med at give den bedst mulige service og skabe hygge i en butik. De 2 meget forskellige piger opdagede også, at det at være forskellig blev deres styrke, fordi man kan hjælpe hinanden med de ting man er god til og venskabet blev med årerne stærkere og stærkere.

En dag kom den ene pige og fortalte den lykkelige nyhed, at hun var gravid. Hun fødte en dreng ved navn Kalle. Kalle voksede op og 3 år senere synes moren det var på tide at Kalle fik en søskende og 9 måneder senere kom lille Signe til verden. De 2 piger drev modebutikken sammen og et par år senere blev den anden mor gravid og fødte en lille dreng Oliver. Nu havde de 2 piger drevet modebutik i 12 år, men pludselig en dag fik de en ny drøm.

De ville åbne et børneunivers, hvor børn må lege med produkterne i en babylounge, hvor der skal være arrangementer og oplevelser for kunderne og hvor man kan komme og føle, prøve og se varerne. Et hyggeligt børneunivers hvor der skal være oplevelser for både mor og barn og hvor det skal være en unik oplevelse med masser af inspiration til børneværelset og til børnenes garderobe. I en travlt hverdag skal der også være mulighed for at få den samme inspiration online, så med en webshop der forbinder instagram og facebook, skal der være mulighed for at komme helt tæt på hvad der sker i modebilledet for børn indenfor tøj, sko, interiør, møbler og legetøj. Efter 1 års planlægning fandt de endelig det rette butikslokale i Nørregade i Aalborg, hvor der var den rette stemning i butikken af hygge og atmosfære.

Butikken ligger i hjertet af den gamle bydel og har stadig de gamle kampesten på gulvet og bindingsvæk på væg og fritstående bjælker i loftet. De forelskede sig straks i butikken for med dens 220 kvm i butikslokale, var der plads til at skabe børneuniverset, og drømmen kunne endelig gå i opfyldelse....


Hyggetid i skruuk babylounge


Hos skruuk har du mulighed for at hygge dig i vores babylounge. I kan som mødregruppe benytte jer af pladsen til at mødes, og vi giver jer vand og lidt sødt til at hygge jer med. Du er også velkommen til at amme dit barn og der er mulighed for pusleplads. Til de børnene er der hyggehjørne med film, leg med trælegetøjet i det lille køkken, tag en tur på bilen rundt i butikken eller kør en tur med bamserne i dukkevognen. Vi afholder også foredrag i babylounge, disse arrangementer poster vi på instagram og på facebook.


Bliv medlem af skruuk by heart members club


Du bliver medlem af vores members Club ved at tilmelde dig nyhedsbrevet. Du kan også være medlem ved at følge os på facebook eller instagram. Som kundeklubmedlem kan du få et members card i butikken, der giver dig fordele ved at spare fragten, når du som kunde kan afhente varen i butikken. Som medlem giver vi dig masser af inspiration og vi fortæller dig om tilbud, nyheder og arrangementer i butikken.


Forkæl din veninde med et babyshower i butikken


Du kan afholde babyshower i butikken i Nørregade, hvor du kan surprice din veninde med en fest og muligheden for med et gavekort til butikken at vælge sin personlige gave. Vi planlægger det hele for jer med gave, pynt, drikke, snacks og babyshowerlege, så den kommende mor føler hun får en unik oplevelse af at blive forkælet. Kontakt os hvis du ønsker at høre mere om babyshower i butikken.

Skruuk.dk børneunivers med interiør, legetøj, møbler og tøj som skal være hyggeligt for mor og barn at komme i. Vi ligger stor vægt på at det skal være kvalitetsmærker og derfor udvælger vi dem nøje på pris og kvalitet. Der skal være mærker i alle prisniveauer så man som kunde kan sammensætte sæt, indrette sit værelse eller finde den helt rigtige gave.


"Livet er som det smukkeste eventyr"Mette & Mette