Hurtig levering
Click & collect i butik
Fri fragt fra 499 kr

børnetøj Aalborg

Skruuk.dk er et eksklusivt og hyggeligt børneunivers med en stor butik placeret i gågaden Nørregade i hjertet af den gamle bydel af Aalborg. På webshoppen og i butikken forhandler vi børnemærker i høj kvalitet til børn i alderen 0-12 år. Hos skruuk.dk finder du masser af brands indenfor tøj, sko, interiør, møbler og legetøj og du kan ved at følge os på facebook og instagram blive opdateret med de sidste nye trends og følge med i hverdagen her hos os i skruuk. Vi tager dig med på indkøb, messer og viser dig hver dag varer fra butikken, og hvordan du kan sammensætte sæt.


"The story of Skruuk.dk"


Der var engang en lille pige, der allerede som barn legede butik hjemme på sit værelse; Tøj blev hængt op på bøjler, legetøj & bamser fik priser på, pengesedler blev klippet ud af papir, kasseapparat bygget ud af pap og en kontorstol vendt på hovedet var indgangen til butikken. Det var sjovt at få familien i butikken og forstille sig at man hjalp sine kunder og hun elskede at kunne skabe en masse kreative ideer ud af pap & papir. Som årerne gik blev drømmen om at åbne en butik større og større. Efter en uddannelse og nogle år i butik gik drømmen i opfyldelse. I 2005 fik hun hendes første modebutik, som hun havde i Aalborgs gågade i 12 år. Da hun pludselig ventede sig med sit første barn fik hun en ny drøm...

Hun ville åbne et børneunivers, hvor børn må lege med produkterne i en babylounge, hvor der skal være arrangementer og oplevelser for kunderne, og hvor man kan komme og føle, prøve og se varerne. Et hyggeligt børneunivers hvor der skal være oplevelser for både mor og barn og hvor det skal være en unik oplevelse med masser af inspiration til børneværelset og til børnenes garderobe. I en travlt hverdag skal der også være mulighed for at få den samme inspiration online, så med en webshop der forbinder instagram og facebook, skal der være mulighed for at komme helt tæt på hvad der sker i modebilledet for børn indenfor tøj, sko, interiør, møbler og legetøj.
Efter 1 års planlægning fandt hun endelig det rette butikslokale i Nørregade i Aalborg, hvor der var den rette stemning i butikken af hygge og atmosfære.

Butikken ligger i hjertet af den gamle bydel og har stadig de gamle kampesten på gulvet og bindingsvæk på væg og fritstående bjælker i loftet. Hun forelskede sig straks i butikken for med dens 220 kvm i butikslokale, var der plads til at skabe børneuniverset, og drømmen kunne endelig gå i opfyldelse....


Hyggetid i skruuk babylounge


Hos skruuk har du mulighed for at hygge dig i vores babylounge. I kan som mødregruppe benytte jer af pladsen til at mødes, og vi giver jer vand og lidt sødt til at hygge jer med. Du er også velkommen til at amme dit barn og der er mulighed for pusleplads. Til de børnene er der hyggehjørne med film, leg med trælegetøjet i det lille køkken, tag en tur på bilen rundt i butikken eller kør en tur med bamserne i dukkevognen. Vi afholder også foredrag i babylounge, disse arrangementer poster vi på instagram og på facebook.


Bliv medlem af skruuk by heart members club


Du bliver medlem af vores members Club ved at tilmelde dig nyhedsbrevet. Du kan også være medlem ved at følge os på facebook eller instagram. Som kundeklubmedlem kan du få et members card i butikken, der giver dig fordele ved at spare fragten, når du som kunde kan afhente varen i butikken. Som medlem giver vi dig masser af inspiration og vi fortæller dig om tilbud, nyheder og arrangementer i butikken.


Forkæl din veninde med et babyshower i butikken


Du kan afholde babyshower i butikken i Nørregade, hvor du kan surprice din veninde med en fest og muligheden for med et gavekort til butikken at vælge sin personlige gave. Vi planlægger det hele for jer med gave, pynt, drikke, snacks og babyshowerlege, så den kommende mor føler hun får en unik oplevelse af at blive forkælet. Kontakt os hvis du ønsker at høre mere om babyshower i butikken.

Skruuk.dk børneunivers med interiør, legetøj, møbler og tøj som skal være hyggeligt for mor og barn at komme i. Vi ligger stor vægt på at det skal være kvalitetsmærker og derfor udvælger vi dem nøje på pris og kvalitet. Der skal være mærker i alle prisniveauer så man som kunde kan sammensætte sæt, indrette sit værelse eller finde den helt rigtige gave. Som barn elskede Mette, at være kreativ og fantasifuld i legene. Derfor lægges der stor vægt på at finde lækkert kvalitets legetøj, der overlader en masse leg til fantasien.


"Livet er som det smukkeste eventyr"Team Skruuk & Mette