Hurtig levering
Click & collect i butik
Fri fragt fra 499 kr

Besøg os i butikken


Skruuk.dk er et hyggeligt og eksklusivt børneunivers med et stor butik placeret i gågaden Nørregade i hjertet af den gamle bydel af Aalborg. Vi forhandler tøj, sko, interiør, møbler og legetøj til børn i alderen 0-12 år. Vores butik er 220 kvm stor og rummer alle vores varer på webshoppen, så der er mulighed for at komme i butikken, og se nærmere på varerne.


Besøg os i butikken på adressen


skruuk.dk
Nørregade 4
9000 Aalborg


Butikkens åbningstid


Man- torsdag 10.00 - 17.30
Fredag 10.00 - 18.00
Lørdag 10.00 - 16.00


Hyggetid i skruuk babylounge


Hos skruuk har du mulighed for at hygge dig i vores babylounge. I kan som mødregruppe benytte jer af pladsen til at mødes, og vi giver jer vand og lidt sødt til at hygge jer med. Du er også velkommen til at amme dit barn og der er mulighed for pusleplads. Til de børnene er der hyggehjørne med film, leg med trælegetøjet i det lille køkken, tag en tur på bilen rundt i butikken eller kør en tur med bamserne i dukkevognen. Vi afholder også foredrag i babylounge, disse arrangementer poster vi på instagram og på facebook.


Bliv medlem af skruuk by heart members club


Du bliver medlem af vores members Club ved at tilmelde dig nyhedsbrevet. Du kan også være medlem ved at følge os på facebook eller instagram. Som kundeklubmedlem kan du få et members card i butikken, der giver dig fordele ved at spare fragten, når du som kunde kan afhente varen i butikken. Som medlem giver vi dig masser af inspiration og vi fortæller dig om tilbud, nyheder og arrangementer i butikken.


Forkæl din veninde med et babyshower i butikken


Du kan afholde babyshower i butikken i Nørregade, hvor du kan surprice din veninde med en fest og muligheden for med et gavekort til butikken at vælge sin personlige gave. Vi planlægger det hele for jer med gave, pynt, drikke, snacks og babyshowerlege, så den kommende mor føler hun får en unik oplevelse af at blive forkælet. Kontakt os hvis du ønsker at høre mere om babyshower i butikken.


Få målt de små fødder med en fodmåler


Hos skruuk.dk i Nørregade har vi en fodmåler der kan måle dit barns fødder helt nøjagtigt. Har du ikke mulighed for at komme i butikken så kan du måle dit barns fødder på følgende måde; Når barnets fod skal måles, er det vigtigt at måle begge fødder, da der kan være forskel på højre og venstre fod. Barnet skal stå op med vægten fordelt på begge ben og fødderne i gulvet: placer hælen op mod en væg og stil en bog eller lignende på gulvet vinkelret mod den længste tå. Mål herefter i cm fra hæl til længste tå og se størrelsesguiden på hvert enkelt produkt, hvilken størrelse der passer til hvilken længde i cm.

Skruuk.dk børneunivers med interiør, legetøj, møbler og tøj som skal være hyggeligt for mor og barn at komme i. Vi ligger stor vægt på at det skal være kvalitetsmærker og derfor udvælger vi dem nøje på pris og kvalitet. Der skal være mærker i alle prisniveauer så man som kunde kan sammensætte sæt, indrette sit værelse eller finde den helt rigtige gave. Der er masser af inspiration at få i butikken, fordi rammerne i de gamle lokaler med rå bindingsværks vægge, kampesten i gulvet og fritstående bjælker giver en ekstra atmosfære og stemning til både varerne og oplevelsen af at besøge butikken. Vi står altid til rådighed hvis du får brug for hjælp på webshoppen eller i butikken eller hvis du har gode ideer til os, så hører vi gerne fra dig.


Kontakt os på mail eller telefon


info@skruuk.dk
31 10 95 48

Få 10% på din første ordre