Hurtig levering
Click & collect i butik
Fri fragt fra 399 kr

HandelsbetingelserVelkommen til skruuk.dk

Skruuk.dk ejes af skruuk.dk aps, CVR. Nr.: 38149245

Skruuk.dk Aps kan kontaktes på enten på telefon eller email.Telefon: +45 31 10 95 48
Mail: info@skruuk.dk

Butikkens adresse

Skruuk.dkNørregade 4
DK9000 Aalborg

Åbningstider

Man til torsdag: 10:00 - 17:30
Fredag: 10:00 - 18:00
Lørdag 10:00 - 16:00

Levering og fragt

Hos skruuk.dk har vi PostNord som logistikpartner. PostNord har det største antal pakkeshops i Danmark, og herved kan vi tilbyde dig levering nær ved din adresse til pakkeshop 6 dage om ugen(Levering uden omdeling). Vi tilbyder også levering direkte til din adresse(Levering med omdeling). Det er også muligt at vælge levering til erhvervs adresse.

Med PostNord som logistikpartner tilbyder vi også "Nem Retur", som det jo netop skal være såfremt der er behov for at returnere en vare.
Hos skruuk.dk bestræber vi os på en hurtig levering, så alle ordrer afsendes i løbet af 1-2 hverdage.

Vi er lagerførende I alle de varer du finder på vores hjemmeside. Alle varer på webshoppen kan også købes I vores butik skruuk.dk, Nørregade 4, DK9000 Aalborg.

I forbindelse med udsalg skal der påregnes længere leveringstid. Bestilles der hen over weekender samt helligedage kan der desuden påregnes længere leveringstid.
Skulle der opstå forsinkelser hos PostNord kan skruuk.dk ikke drages til ansvar. I tilfælde af væsentlig forsinkelse (adskillige dage), eller deciderede udeblevne leverancer, fremsender skruuk.dk en ny leverance uden beregning. Vær opmærksom på, at leveranser til Bornholm og andre øer i visse tilfælde kan vare op til 3 dage.

Fragtpriser

  • Gratis levering til pakkeshop ved køb over 399 DKK
  • Levering til pakkeshop uden omdeling 29 DKK
  • Levering til privatadresse med omdeling 49 DKK
  • Click & Collect afhent din vare i butikken 0 DKK


Levering til pakkeshop uden omdeling 29 DKK

Leveringen sker til en valgfri PostNord pakkeshop fra mandag til og med lørdag. Du vil modtage en sms, når din pakke er klar til afhentning. Husk at medbringe gyldigt ID samt pakkenummer for at få pakken udleveret. Se oversigt over PostNords pakkeshops her: http://pakkeboksen.dk/find-naermeste-boks.html

Levering til privatadresse med omdeling 49 DKK

Leveringen sker med PostNord fra mandag til og med fredag. Hvis du ikke er hjemme på leveringstidspunktet vil du kunne afhente din pakke på nærmeste posthus. Posten ligger en pakkeseddel i din postkasse, som skal medbringes til afhentning på det posthus som står på sedlen. **Ekstra store varer eller varer over 20 kg. kan ikke kan leveres som pakke via PostNord's pakkeomdeling.

Har du spørgsmål herom, er du altid velkommen til at kontakte os for nærmere oplysninger på info@skruuk.dk.

Click & Collect

Spar fragten og afhent din ordre i butikken på Nørregade 4, DK9000 Aalborg.
Ønskes varen afhentet, kan det ske i vores butik i butikkens åbningstid - Skruuk.dk, Nørregade 4, DK9000 Aalborg.

Retur

Du har 14 dages retur fra den dag du modtager pakken. Du skal blot udfylde retursedlen og sende din pakke inden 14 dage.

Vi sender en returlabel med din pakke som du skal sætte over den gamle label, så der ingen synlige stregkoder er på den sendte pakke. Prisen er 39 DKK fratrækkes i tilbagebetalingen af den returnerede vare.
Stå selv for returneringen af din pakke. Husk at få en kvittering for den pakke du sender til os, da det er på dit ansvar at pakken når frem til os.

Ved tilbagelevering skal du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Dvs. varerne skal returneres i original emballage og herefter en beskyttende indpakning. Der må ikke påklæbes adresselabel direkte på varen eller den originale emballage, da varen i så fald ikke vil kunne sælges videre til fuld pris.
Du har selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Du har selv ansvaret for at din pakke bliver afhentet. Du modtager mail eller sms når du kan hente din pakke på posthuset eller pakkeshop. Hvis pakken ikke afhentes indenfor tidsfristen sendes pakken retur automatisk og du vil blive opkrævet et returneringsgebyr på 39 kr. Dette er beløbet for returfragten. Beløbet fratrækkes varens pris.

Returadresse

Skruuk.dk, Nørregade 4, DK9000 Aalborg.

Returret/ fortrydelse

Denne er gældende fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber i en weekend eller på en lørdag forlænges fristen til den førstkommende hverdag. I tilfælde af flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis, eller en vare, der leveres i flere partier, gælder perioden fra modtagelsen af den sidste vare eller parti.

Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på. Bemærk at ibrugtagning af varerne vil medføre en værdiforringelse.
For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en utvetydig erklæring give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen.
Dokumentation for dit køb: Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller anden dokumentation for dit køb. Hvis det er en gave du har modtaget, skal varen have byttemærke på.

Tilbagebetaling: Når vi modtager varen, tjekker vi den, og du får tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os ved købet.
Vi behandler returvarer hurtigst muligt og sørger for tilbagebetaling senest 8 dage efter modtagelse.
Beløbet bliver altid tilbageført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Har du fx betalt med kort, tilbageføres købsbeløbet til det betalingskort, du brugte ved købet.

Varens værdi I forbindelse med fortrydelse: Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art og egenskaber.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du ikke have taget varen i brug, brudt plombering eller på anden måde beskadiget den, mens du havde ansvaret for den. Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købet. Beløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Har du fx betalt med kort, tilbageføres købsbeløbet til det betalingskort, du brugte ved købet.

Levering til udlandet

Priser til andre lande kan oplyses, send blot en forespørgsel til info@skruuk.dk

Udsolgte varer

Hvis en vare skulle være angivet som udsolgt på webshoppen, har du mulighed for at kontakte os på info@skruuk.dk, for at blive skrevet på venteliste til samme produkt er på lager igen eller vi kan tilbyde dig en alternativ vare.

Ordrebekræftelse

Når du har bestilt en vare på vores webshop, modtager du en kvittering på email for modtagelse af din bestilling. Der er imidlertid først indgået en bindende købsaftale, når du har modtaget en ordrebekræftelse. Vi tager forbehold for udsolgte varer.

Reklamationsret

Alle varer er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved varen som er opstået inden 24 måneder efter købet. Reklamationsretten dækker ikke når fejl, skader eller slitage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid.

Du skal reklamere indenfor "rimelig tid" efter, at du har opdaget manglen ved varen. Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som mulig, og inden for 2 måneder efter fejlen blev opdaget.
Du kan reklamere ved at sende os en mail på: info@skruuk.dk
Afhængig af den konkrete situation vil du modtage de videre instrukser.
Når du returnerer varen, bedes du samtidig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi rimelige fragtomkostninger for at sende varen retur til os, dog max 39 DKK. I tilfældet af at reklamationen ikke er berettiget skal du selv afholde alle udgifter til transport.
Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og at der ikke må påklæbes adresselabel eller pakketape på selve varen eller dens originale emballage
Returadresse: Skruuk.dk, Nørregade 4, DK9000 Aalborg.

Persondatapolitik

For at kunne handle på Skruuk.dk skal du som oplyse: Navn, adresse, e-mailadresse og telefon/mobilnummer.
Ovenstående data og oplysninger om hvilke varer du har købt, bliver jf. bogføringslovens § 10, gemt i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører.
Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart, medmindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse af data vil altid ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.

Som kunde har du mulighed for indsigt i vores registrering af data om dig. Du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne om dette i lov om behandling af personoplysninger. Henvendelse i forbindelse hermed rettes til vores kundeservice via e-mail info@skruuk.dk

Betalingskort

Hos Skruuk.dk kan du betale med Dankort, Visa/Dankort, MasterCard, Mobilepay, Visa Electron, JCB, Unionpay. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Skruuk.dk. Der kan kun trækkes det beløb du har angivet eller mindre – og kun én gang.
Betaler du med kreditkort eller udenlandske betalingskort pålægges der et betalingsgebyr. Beløbet svarer præcis til det beløb, som opkræves af Teller A/S (tidl. PBS). Du kan først se beløbet på din ordre, når du har valgt hvilket kort du vil betale med.
Det er helt sikkert at handle med kort hos os, idet al kommunikation mellem vores betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer). Det er kun Teller A/S der har adgang til data vedr. betalingen. Hverken Skruuk.dk eller andre uvedkommende har mulighed for at se de data der udveksles.
Fortrolighed: Skruuk.dk er dine personlige kontaktoplysninger fortrolige og vi garanterer, at ingen andre vil få adgang til dem.

Cookies

Ved at benytte Skruuk.dk accepterer du, at vi bruger cookies. En cookie er en lille datafil, som vi lægger på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.