Hurtig levering
Click & collect i butik
Fri fragt fra 499 kr

Levering & retur


Vi har PostNord som logistikpartner. PostNord har det største antal pakkeshops i Danmark, og herved kan vi tilbyde dig levering nær ved din adresse til pakkeshop 6 dage om ugen og til din privatadresse. Med PostNord som logistikpartner tilbyder vi også "Nem Retur", som det jo netop skal være såfremt der er behov for at returnere en vare.

Hos skruuk.dk bestræber vi os på en hurtig levering, så alle ordrer afsendes i løbet af 1-2 hverdage. Vi er lagerførende I alle de varer du finder på vores hjemmeside. Alle varer på webshoppen kan også købes I vores butik skruuk.dk, Nørregade 4, DK9000 Aalborg. I forbindelse med udsalg skal der påregnes længere leveringstid. Bestilles der hen over weekender samt helligedage kan der desuden påregnes længere leveringstid. Skulle der opstå forsinkelser hos PostNord kan skruuk.dk ikke drages til ansvar. I tilfælde af væsentlig forsinkelse (adskillige dage), eller deciderede udeblevne leverancer, fremsender skruuk.dk en ny leverance uden beregning. Vær opmærksom på, at leveranser til Bornholm og andre øer i visse tilfælde kan vare op til 3 dage.

Sidste chance for levering inden jul er bestilling inden fredag d. 20/12 kl. 14.00 !!

Gratis levering til pakkeshop ved køb over 499 DKK


  • Levering til pakkeshop 35 DKK
  • Levering til privatadresse 49 DKK
  • Click & Collect afhent i butik 0 DKK


Levering til pakkeshop 35 DKK - fragtfrit over 499 DKK

Leveringen sker til en valgfri PostNord pakkeshop fra mandag til og med lørdag. Du vil modtage en sms, når din pakke er klar til afhentning. Husk at medbringe gyldigt ID samt pakkenummer for at få pakken udleveret. Der vil komme muligheder op med nærmeste pakkeshop under betalingen. Se oversigt over PostNords pakkeshops her: http://pakkeboksen.dk/find-naermeste-boks.html

Levering til privatadresse 49 DKK

Leveringen sker med PostNord fra mandag til og med fredag. Hvis du ikke er hjemme på leveringstidspunktet vil du kunne afhente din pakke på nærmeste posthus. Posten ligger en pakkeseddel i din postkasse, som skal medbringes til afhentning på det posthus som står på sedlen. **Ekstra store varer eller varer over 20 kg. kan ikke kan leveres som pakke via PostNord's pakkeomdeling.
Har du spørgsmål herom, er du altid velkommen til at kontakte os for nærmere oplysninger på info@skruuk.dk.

Click & Collect

Spar fragten og afhent din ordre i butikken skruuk.dk
Ønskes varen afhentet, kan det ske i vores butik i butikkens åbningstid
Skruuk.dk, Nørregade 4, DK9000 Aalborg.


Åbningstider

Mandag til torsdag: 10:00 - 17:30
Fredag: 10:00 - 18:00
Lørdag 10:00 - 16:00

Retur

Du har 14 dages retur fra den dag du modtager pakken. Du skal blot udfylde retursedlen og sende din pakke inden 14 dage.

1. Vi sender en returlabel med din pakke som du skal sætte over den gamle label, så der ingen synlige stregkoder er på den sendte pakke. Prisen er 39 DKK fratrækkes i tilbagebetalingen af den returnerede vare.

2. Stå selv for returneringen af din pakke. Husk at få en kvittering for den pakke du sender til os, da det er på dit ansvar at pakken når frem til os.
3. Du kan også afleverer din returpakke selv i butikken i Nørregade 4 Aalborg.

Ved tilbagelevering skal du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Dvs. varerne skal returneres i original emballage og herefter en beskyttende indpakning. Der må ikke påklæbes adresselabel direkte på varen eller den originale emballage, da varen i så fald ikke vil kunne sælges videre til fuld pris.
Du har selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Udfyld returseddel der følger med i pakken og send dine returvarer i original emballage, ubrugt stand samt intakt prismærke

Returadresse

Skruuk.dk, Nørregade 4, DK9000 Aalborg.

Kontakt os

Skruuk.dk Aps kan kontaktes på enten på telefon eller email.
Telefon: +45 31 10 95 48
Mail: info@skruuk.dk