Hurtig levering
Børnetøj
Fri fragt fra 499 kr

Levering & retur


Hos skruuk.dk har vi Dao som logistikpartner. Dao har 1200 pakkeshops i Danmark, og herved kan vi tilbyde dig levering nær ved din adresse til pakkeshop alle ugens dage(Levering uden omdeling). Vi tilbyder pt. kun levering direkte til din adresse (Levering med omdeling).


Hos skruuk.dk bestræber vi os på en hurtig levering, så alle ordrer afsendes i løbet af 1-2 hverdage. Vi er lagerførende I alle de varer du finder på vores hjemmeside. I forbindelse med udsalg skal der påregnes længere leveringstid. Bestilles der hen over weekender samt helligedage kan der desuden påregnes længere leveringstid. Skulle der opstå forsinkelser hos DAO kan skruuk.dk ikke drages til ansvar. I tilfælde af væsentlig forsinkelse (adskillige dage), eller deciderede udeblevne leverancer, fremsender skruuk.dk en ny leverance uden beregning. Vær opmærksom på, at leverancer til Bornholm og andre øer i visse tilfælde kan vare op til 3 dage.


Gratis levering til hjemmeadresse ved køb over 499 DKK

  • Levering til privatadresse 39 DKK ved køb under 499 DKK

Levering til privatadresse 39 DKK

Med daoHOME leveres forsendelserne direkte til modtagerens dørtrin 365 dage om året. Også de dage, hvor andre holder lukket. Vi kører ud med pakkerne om natten, så de er på adressen – ved døren, eller i postkassen – om morgenen inden klokken 07.00
Har du spørgsmål herom, er du altid velkommen til at kontakte os for nærmere oplysninger på info@skruuk.dk.


Åbningstider i kundeservice

Man til fredag: 10:00 - 16:00
Lørdag 10:00 - 15:00Retur

Du har 14 dages retur fra den dag du modtager pakken. Du skal blot sende din pakke inden 14 dage.

2.Du står selv for returneringen af din pakke. Husk at få en kvittering for den pakke du sender til os, da det er på dit ansvar at pakken når frem til os.

Ved tilbagelevering skal du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Dvs. varerne skal returneres i original emballage og herefter en beskyttende indpakning. Der må ikke påklæbes adresselabel direkte på varen eller den originale emballage, da varen i så fald ikke vil kunne sælges videre til fuld pris.
Du har selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Returadresse

Skruuk.dk, Fjorddraget 17, 4300 Holbæk.

Kontakt os

Skruuk.dk Aps kan kontaktes på enten på telefon eller email.
Telefon: +45 29 93 93 90
Mail: info@skruuk.dk