Hurtig levering
Click & collect i butik
Fri fragt fra 499 kr

A Little Lovely Company

A Little Lovely Company er en hollandsk virksomhed, som specialiserer sig indenfor interiør og pynt til børneværelset. Virksomhedens to grundlæggere og designere, Judith de Ruijter og Nikki Hateley har tilsammen 7 børn, og bruger deres viden og erfaringer til at designe skønt pynt og interiør. Forretningen startede i 2014, hvor begge grundlæggere besluttede sig for at virkeliggøre deres store passion: de ville tranformere kedelige børneværelser til spændende, dekorative og unikke rum, hvor interiør og pynt har et personligt og kreativt præg. Virksomhedens drøm er at skabe unikke børneværelser, hvor børn synes det er sjovt og spændende at være. Denne filosofi har været fundamentet for en række kendte produkter som har givet A Little Lovely Company ry for at lave interiør, pynt, lamper og meget andet med ægte woaw-faktor! Hos Skruuk.dk kan du finde et væld af lækre produkter fra den hollandske virksomhed. Vi forhandler bl.a. den fine A Little Lovely Company Lightbox, men også andre ting som lamper og pynt.

A Little Lovely Company laver en masse forskellige produkter til børneværelset. Deres kollektion indeholder alt fra den populære lightbox og unikke bannere med ord, til lamper, neon lys og meget andet. Derudover laver virksomheden også mere sæson-prægede produkter, som skiftes ud flere gange om året. Produkterne skal være med til at skabe et unikt og kreativt børneværelse, der inspirerer børn til at lege og uldfolde sig. Deres søde og enkle design giver et smil på læben og de skønne, unikke kvalitets dekorationer er med til at pynte ethvert børneværelse.

A Little Lovely Company hos Skruuk.dk


Hos Skruuk.dk har vi nøje udvalgt vores produkter. A Little Lovely Company har øje for detaljer, farver, design og stil, og vi synes disse unikke dekorationer og accessories er med til at personliggøre dit børneværelse. Med disse produkter får du mulighed for at give dit hjem, værelse eller fest en individuel, kreativ og unik stil, som gør hverdagen lidt sjovere. Vi forhandler bl.a. den fine lightbox. A Little Lovely Company Lightbox er en lampe, hvor du har plads til at 'skrive' personlige citater og beskeder. Den fine lightbox er særdeles dekorativ og kan bruges både på børneværelset, i stuen eller et helt andet sted. Den originale lampe kommer med bogstaver og symboler, som du kan skifte ud. Du kan også købe ekstra bogstaver til den fine lightbox. Du kan også finde nogle søde bannere til at pynte op med. Bannerne kommer i samme princip som den fine lightbox: du kan selv skabe ord, beskeder eller citater. Bogstaverne kan genbruges, så du kan ændre dit banner ligesom det passer dig. Banneret kan være med til at sætte et personligt præg på dit børneværelse.

Mere information on A Little Lovely Company


I dag har virksomheden vokset sig stor, og du kan finde deres produkter i over 3200 butikker verden over. A Little Lovely Company bestræber sig på at lave nye produkter seks gange om året. På den måde er du sikker på at der altid er fantastiske nyheder du kan tilføje til dit børneværelse. Produkterne er udviklet med både kvalitet og design i højsædet. Du får altså nogle fantastiske produkter, i god kvalitet, som holder i mange år.