Hurtig levering
Click & collect i butik
Fri fragt fra 499 kr

Aigle

Aigle er en fransk virksomhed, der siden dens grundlæggelse i 1853 har gjort en dyd ud af at lave kvalitets gummistøvler. Aigle har i mange år perfektioneret deres tilgang, og deres gummistøvler og termostøvler laves i en særdeles høj kvalitet. Aigle produceres i Frankrig. Gummistøvlerne er håndlavede, så Aigle kan sikre deres høje kvalitet. Designet er klassisk, med den gennemgående hvide stribe. Aigle nytænker dog hele tiden designet og styler gummistøvlen med flotte nye farver, pasteller, spændende mønstre og prints. I Danmark er et par gode gummistøvler uundværlige. Derfor kan du finde et stort udvalg af Aigle gummistøvler i vores butik og på vores webshop. Hos Skruuk.dk forhandler vi både termostøvler og gummistøvler fra det kendte mærke. Bemærk vores sortiment skifter.

Aigle gummistøvler og Aigle termostøvler


Hos Skruuk.dk forhandler vi både Aigle gummistøvler og Aigle termostøvler. Aigle er et af de mest kendte og populære mærker indenfor gummi- og termostøvler. Hvis du er på udkig efter et par gode gummistøvler, så kommer du ikke uden om mærket. Vi har et stort udvalg af lækre Aigle gummistøvler. Gummistøvlerne er fleksible, bløde og særdeles behagelige at have på. Derudover er de meget praktiske og sørger for at dit barn har tørre fødder, når der skal hoppes i vandpytter. På vores webshop og i vores butik finder du et stort udvalg af Aigle gummistøvler. Vi forhandler bl.a. modellerne Baby Flac og Lolly Pop, i tidsløse og klassiske farver. Du kan også finde et par fede gummistøvler i et vildt print. Hvis vejret er køligere, så er det vigtigt at du sikrer at dit barn har varme og tørre fødder. Derfor forhandler vi naturligvis også Aigle termostøvler. Termostøvlerne har et lækkert, blødt og varmt for indeni. Derudover har termostøvlen et ekstra stykke termofor foroven, som er med til at sikre varmen. Det nederste stykke at termostøvlen er lavet i vandfast gummi.

Aigle hos Skruuk.dk


Aigle er kendt for deres usædvanlige høje kvalitet og holdbarhed, indenfor gummistøvler og termostøvler. Med Aigle får du en god, robust ydersål der giver et godt greb i underlaget. Gummistøvlerne er designet til at sidde ligeså godt som et par vandrestøvler, og de er derfor yderst behagelige at have på, samtidig med at gummistøvlerne støtter godt op om anklerne. Hos Skruuk.dk finder du mange skønne produkter fra Aigle. Vi forhandler gummistøvler med fede prints og flotte farver. Med Aigle er du sikker på at finde et par gummistøvler der passer til dit barn - uanset om du er på udkig efter et par klassiske gummistøvler eller en mere festlig model med blomsterprint eller vilde farver. I vores udvalg kan du også finde lang- og kortskaftede gummistøvler. Det er forskelligt hvad dit barn kan lide at hoppe rundt i - det vigtigste er at gummi- eller termostøvlerne sidder godt på foden og giver dit barn en masse frihed til at lege. Du kan se hele vores udvalg af Aigle gummistøvler og termostøvler her på siden. Vi har de velkendte modeller som Baby Flac, Lolly Pop og Gibolee, i mange forskellige farver, så du kan finde den termo- eller gummistøvle der passer bedst til dit barn.

Mere information om Aigle


Det kendte mærke Aigle bliver stadig produceret i Frankrig. På den måde sikrer Aigle deres høje kvalitet og er med til at skabe en unik ekspertise indenfor gummistøvler. Med denne ekspertise kan et par gummistøvler fra Aigle være med til at beskytte dit barn mod vind og vejr. Aigle kombinerer design, stil og funktion, så du er garanteret et par gummistøvler der er særdeles praktiske, men også ser flotte ud. Opskriften på de perfekte gummistøvler og termostøvler er blevet perfektioneret gennem mange år. Hver dag producerer Aigle næsten 4.000 par nye, håndlavede gummistøvler, og der bliver ikke gået på kompromis med kvaliteten. For at producere én støvle, så er der 60 punkter man skal gå igennem. Herefter bliver hvert enkelt støvle kvalitet tjekket, for at sikre at den er holdbar og vandtæt.