Hurtig levering
Click & collect i butik
Fri fragt fra 499 kr
Angulus

Angulus

Angulus er et mærke, der siden 1904 har lavet børnesko og børnesandaler i en usædvanlig høj kvalitet. Angulus er et dansk mærke, som fokuserer på design og funktion. Deres høje kvalitet er produceret af naturens egne materialer, med læder, uld og rågummi der tilføjer børneskoen en slidstærk sål. Sålen er ligeledes med til at give dit barn en god affjedring, så dit barns fod er godt beskyttet. Angulus er kendt for deres komfort, kvalitet og design. Disse sko ser ikke bare flotte ud, men er også yderst behagelig at have på. Angulus' design tager udgangspunkt i dokumenteret viden omkring fødder og deres sundhed. De flotte farver og unikke detaljer gør, at Angulus i dag er et af de mest kendte mærker når det kommer til børnefodtøj.
< >

Angulus hos Skruuk.dk


Uanset om du leder efter sko til voksne eller børn, så er det vigtigt at dit fodtøj er lavet i god kvalitet og er med til at passe godt på dine fødder. Børn har brug for de helt rigtige par børnesko, så deres fødder får de rigtige betingelser at vokse i. Derfor bør du altid vælge et par børnesko i høj kvalitet. Hos Skruuk.dk forhandler vi et stort udvalg af Angulus sko. Du kan finde hele udvalget her på siden og brug filtreringsknapperne til at sortere i de mange fine styles og størrelser. På vores webshop, og i vores butik, har du mulighed for både at finde Angulus sandaler, støvler, og sko. Vi forhandler produkterne i mange skønne farver og styles, så du kan finde lige de børnesko der passer bedst til dit barn. Uanset om du leder efter et par sandaler eller støvler, så får du en utrolig høj kvalitet med Angulus. De flotte styles kommer både med velcro-lukning, snørebånd eller elastik i toppen, så du kan finde den lukkemekanisme der er nemmest for dig og dit barn.

Køb Angulus i butik eller på vores webshop


Du kan købe Angulus direkte her på vores webshop, eller besøge os i vores butik. I butikken kan vi hjælpe dig med at finde frem til den rigtige størrelse. Vi måler dit barns fod, så vi er sikre på at du får den helt rigtige børnesko. Du kan se hele vores udvalg af Angulus sko lige her på siden. Du kan scrolle ned, så du får det store overblik over vores varer. Vi har også alle børneskoene udstillet i butikken, så hvis du gerne vil se dem på dit barns fødder, se farven eller se om den specifikke model passer til et bestemt sæt, så kom endelig forbi.

Mere om Angulus


Angulus er blevet grundlagt i 1904, i et lille skomageri på Nørrebrogade i København. Det kendte mærke blev produceret som et modsvar til de tilspidsede sko, som børn og voksne brugte. De spidse sko var nemlig usunde for fødderne og hæmmede børnenes naturlige bevægelse og måden hvorpå foden voksede. Angulus sko har i mange år været udarbejdet i samarbejde med læger og fysioterapeuter, for at sikre en fodformet sko som passer på fødderne. Angulus sko er designet i Danmark, men produceres i Portugal. Skoene er håndlavede, så mærket kan sikre sin høje kvalitet og ensartethed. Uanset om du køber et par Angulus børnesko, Angulus sandaler, støvler eller noget helt andet, så får du en kvalitetssko, lavet i de bedste og lækreste materialer med et godt design.