Hurtig levering
Click & collect i butik
Fri fragt fra 499 kr

Banwood

Banwood er en tysk virksomhed der designer løbecykler og cykelhjelme til børn. Banwood løbecykler laves i et flot, klassisk old-school look, som skiller sig ud fra mængden med det flotte design og smukke farver. Banwood løbecykler og cykelhjelme fås i mange flotte farver, og du kan vælge at købe løbecyklen og cykelhjelm i samme farve, så de matcher. Banwood har designet deres cykler med komfort og motorisk udvikling i højsæde. Med en løbecykel fra Banwood er du med til at fremme dit barns balance og motoriske evner. Hos Skruuk.dk kan du finde et bredt udvalg af farver indenfor Banwoods serie "First Go". Vi har et sortiment der passer både til pige og til dreng, og vi bestræber os på at have løbecykel og cykelhjelm i samme farve. Du kan dog også sagtens kombinere farverne på kryds og tværs. Serien "First Go" henvender sig til børn fra cirka 3 år.
< >

Banwood hos Skruuk.dk


I vores skønne butik eller på vores webshop kan du finde vores udvalg af flotte løbecykler. En løbecykel er et sjovt stykke legetøj, som også er en god forberedelse til en rigtig cykel. Ved at investere i en løbecykel, gør du overgangen til en rigtig cykel væsentlig lettere for dit barn. Derudover er en løbecykel med til at udvikle og træne dit barns balance, bevægelseskoordination og reaktionsevne. En løbecykel giver også en følelse af frihed når barnet bevæger sig. Vi har en masse forskellige farver, og du kan både finde løbecykler til piger og til drenge. Vær opmærksom på, at der er et forskelligt design på cyklerne. Nogle af dem har en helt lige midterstang, mens andre har en lille bue. Ofte vil det være "drenge farverne" der går helt lige, men mange vælger også at købe løbecyklen med den buede midterstang, hvis deres barn er under tre år. Sædet kan nemlig sættes ret langt ned, så løbecyklen kan bruges i en tidlig alder. Med en løbecykel fra Banwood er du med til at give dit barn mulighed for at udvikle sin balance og motoriske evner, gennem leg.

Køb Banwood online eller i butik


De fine Banwood løbecykler kan bestilles direkte her på vores webshop eller i vores butik. Vores butik i Aalborg rummer alt indenfor børnetøj, legetøj, møbler og meget mere. Du kan finde et helt univers fuld af lækre produkter til dit barn. I vores butik har du også mulighed for at se og prøve løbecyklen fra Banwood. Her på webshoppen har du mulighed for at bestille løbecyklen. Du kan se hele vores sortiment af Banwood her på siden. Skulle du have spørgsmål omkring mærket, cyklen eller hjelmen, så skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Du kan besøge os i butikken, ringe til os, sende en e-mail eller fange os på de sociale medier. Mere om Banwood Banwood er en tysk virksomhed, som designer og fremstiller de fineste løbecykler og hjelme til børn. Banwood er en familieejet virksomhed, der har fokus på at producere produkter i høj kvalitet, med høj sikkerhed og et tidsløst design. Derudover har Banwood en passion for at lave produkter til børn, som er med til at styrke og udvikle dem. Igennem tiden har børns leg ændret sig og der er mere fokus på at lære og udvikle sig igennem leg. Banwood arbejder ud fra ideen om at nøglen til et barns opvækst og udvikling er fundamentet for et godt, voksent liv. Med en løbecykel giver du dit barn mulighed for at udvikle sin balance og motoriske evner. Produkterne er produceret i rustikke og holdbare materialer. Selve stellet og styret er lavet i aluminium, hvor sadlen og håndtagene er lavet i kunstigt læder. Materialet er brugbart i alle typer vejr, og kan nemt rengøres.