Hurtig levering
Børnetøj
Fri fragt fra 499 kr

Bibs

Hos Skruuk.dk forhandler vi de kendte og meget populære Bibs sutter. Bibs' sutter har været på markedet i over 30 år og de runde sutter har altid været er hit - med god grund!
De fantastiske sutter har et super enkelt og flot design. De kommer i et væld af forskellige farver og er fremstille at 100% naturgummi. Bibs sutter er derfor helt fri for BPA, PVS og Phtalater. Suttens design er med til at fremme barnet naturlig sutterefleks og er anbefalet af læger, sygehuset, ammestuer og kiropraktorer landet over.

Gå på opdagelse i vores store sortiment af Bibs sutter. Du kan forelske dig i mange skønne farver og kombinere dem på kryds og tværs. De skønne farver kommer også i mange forskellige nuancer, så du kan matche det med dit barn garderobe. Du kan læse meget mere om Bibs sutter nederst på siden.

Bibs

Bibs' sutter har været på markedet i over 30 år og den klassiske runde sut er derfor meget kendt. Sutten har et rundt og simpelt design og bliver ofte anbefalet af læger, kiropraktorer og sygehuse, tll mødre der ammer. Selve sutten er nemlig formet efter et bryst, så den er med til at fremme barnets naturlige sutterefleks. Suttens design er også med til at skabe en naturlig tryghed hos barnet og kan også hjælpe med at gøre amning lettere, idet at sut og bryst har samme form.

De fine Bibs sutter kommer i et væld af forskellige farver. Hos Skruuk.dk kan du finde sutter både til drenge og til piger. Vi forhandler Bibs sutter i smukke neutrale farver, blå og rosa nuancer, så du let kan finde en sut der passer til dit barn.

Bibs sutter er lavet i 100% naturgummi og selve skjoldet er fremstillet af polypropylen. Sutterne er derfor 100% fri for BPA, PVC og Phtalater. Selve skjoldet på sutten er designet med en lufthuller og en udadvendt sikkerhedsring. Lufthullerne er bl.a. med til at mindske irritation ved huden omkring munden. Derudover er designet med til at give barnet en god suttefornemmelse, uden for stor modstand.

Bibs sutter er udviklet med henblik på at give barnet en naturlig tryghed, samt udvikle og understøtte den naturlige sutterefleks. Sutten er anbefalet af læger, sygehuset og kiropraktorer landet over. Dens design og form er med til at støtte de vigtige muskler i barnets mund og dermed også understøtte den naturlige og korrekte sutteteknik. Mane anbefaler også at man bruger Bibs sutter, da formen er designet efter et almindeligt bryst. Sutten kan derfor være til stor hjælp, når det kommer til amning: da barnet allerede kender formen, vil de lettere kunne tage imod.

Hos Skruuk.dk har vi valgt kun at forhandle Bibs sutter i størrelse 2. Dette har vi valgt, da det er denne størrelse der er anbefalet til alle børn. Sutten er forholdsvis smal i halsen, og niplen er ca. 30 mm. Det er vurderet at denne sut passer bedst til de fleste børn.

Bibs sutter hos Skruuk.dk

Hos Skruuk.dk har vi et stort udvalg af sutter til dit barn. Vi har nøje udvalgt en række forskellige farver, så du let kan kombinere sutterne til det børnetøj du har i garderoben. Vi anbefaler at købe flere forskellige Bibs sutter, og eventuelt kombinere dem i mange flotte farver, så du har noget at skifte ud med. Naturgummi bliver slidt over tid og barnet kan ændre formen på sutten, ved kontinuerligt at bruge den samme sut hele tiden. For at undgå problemer med at tage sut, anbefaler vi at du bruger en sut med samme form. Derudover anbefaler vi også, at du skifter sutten helt ud hver 6. uge. Overgangen fra en sut til en anden, vil være væsentlig lettere, hvis barnet kender suttens form.

Har du spørgsmål til Bibs sutter? Du kan se hele vores sortiment her på siden, eller nede i vores butik. I butikken kan du se de smukke farver i al deres pragt og selv være med til at kombinere sutter. Uanset om du leder efter sut til pige eller til dreng, så har vi et stort og farverigt udvalg.

Hvis du har spørgsmål, så skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Du kan besøge os i butikken, ringe dikrete til os, sende en e-mail, eller fange os på de sociale medier. Vi vil gøre alt for at rådgive dig omkring Bibs sutter. Hvis du bestiller din sut hos os, så garanterer vi hurtig levering, fri fragt på ordre over 399kr og 14 dages fuld returret.