Hurtig levering
Børnetøj
Fri fragt fra 499 kr
BOWS BY STÆR

BOWS BY STÆR

Hos Skruuk.dk forhandler vi også mærket Bows by Stær. Bows by Stær producerer klassisk hårpynt og accessoires til børn. Med pynt fra Bows by Stærk kan du helt sikkert sætte prikken over i'et i din lille prinsesses hår. Mærket producerer styles i et enkelt og stilrent look. Selvom farverne er simple, så har de forskellige styles lidt ekstra kant, som kan være med til at pynte hverdagens outfit op. Du kan selv mixe og matche de fine sløjfer og huer, så du finder lige den style der passer dit barn – uanset om du skal bruge det til fest eller på legepladsen. De håndlavede sløjfer fremstilles i et væld af forskellige farver, tekstiler og mønstre, der hver især er perfekte som accessoires. Her på siden kan du dog finde meget mere end de fine sløjfer. Du kan bruge filtreringsknapperne på siden til at sortere i vores sortiment. Se alle de flotte styles indenfor sløjfer, butterflys, suttesnore, dåbsbånd og meget mere.

Bows by Stær hos Skruuk.dk


Hos Skruuk.dk kan du finde et stort udvalg af styles fra Bows by Stær. Uanset om du leder efter accessoires til din dreng eller din pige, så har vi her hos Skruuk.dk fundet frem til vores favoritter fra Bows by Stær. Til drenge kan du finde de fineste butterflys, mens vi til pigerne har et stort udvalg af sløjfer og hårbøjler. Sløjferne og hårbøjlerne er designet, så børnene stadig kan løbe og lege, uden at de forskellige accessoires ødelægger deres hår. Sløjferne fra Bows by Stær kommer i mange smukke farver og i mange forskellige tekstiler. Sløjferne er lavet i meget smukke bånd, med inspiration der stammer tilbage fra 50'ernes skønne stil. Sløjferne findes i forskellige størrelser og giver et utroligt fint og feminint look. Kollektionen består af en række forskellige accessoires, som kan bruges af både børn og teenagere. Du kan eksempelvis sagtens bruge den lille sløjfe til både baby og det lidt større barn. De fine små sløjfer er yderst søde til små piger men kan også sagtens bruges som en lille fin detalje, til de lidt ældre. Hvis du er på udkig efter fin pynt til baby, men ikke kan bruge en hårsløjfe endnu, så har vi nogle super fine hårbånd. Hårbåndene er i sig selv fine som pynt, men du kan også bruge det til at sætte sløjfen fast med. På den måde kan du også hurtigt skifte sløjferne ud, så du kan finde den farve der passer bedst sammen med sættet. Disse hårbånd kommer i flere forskellige farver, så du let kan kombinere dem med de mange fine Bows by Stær sløjfer. De forskellige styles kommer i mange flotte farver. De fleste af produkterne har nogle et nedtonet og klassisk look, men du kan også finde sløjfer som er lidt mere farvestrålende. Vi forhandler også de flotte dåbsbånd og dåbssløjfer fra Bows by Stær. Du kan finde dem i forskellige farver og matche dem med en sløjfe der passer perfekt dertil. Så er du også klar til dåben. Her på webshoppen kan du finde vores store udvalg af produkter fra Bows by Stær. Du kan også besøge os i vores butik, så du kan se de mange produkter i deres smukke farver. I butikken kan du også mixe og matche de mange fine produkter.

Læs mere om Bows by Stær


Bows by Stær er designet og udviklet af Camilla S. Stær. Designeren følte ikke at datidens trends og kvalitet levede op til de ønsker hun selv havde for sin datter. Derfor startede hun i 2014 Bows by Stær. Mærket har udviklet sig meget og bliver i dag solgt i butikker både i Danmark og i udlandet. Der kommer løbende nye kollektioner fra Bows by Stær og her hos Skruuk.dk sørger vi altid for at have et stort og bredt udvalg af de fine styles. Alle produkter er håndlavet i de bedste materialer, så du er sikret et produkt der ser utroligt flot ud, samtidig med at det ikke skader håret. Så vidt det er muligt, så laves alle produkter i øko-tex certificerede materialer.