Hurtig levering
Click & collect i butik
Fri fragt fra 499 kr
By KlipKlap

By KlipKlap

Hos Skruuk.dk forhandler vi også produkter fra by KlipKlap. By Klipklap producerer møbler der har fokus på at kombinere design og multifunktionalitet. Møblerne bliver lavet i den højeste kvalitet og et super flot design, hvor der virkelig er øje for de minimalistiske detaljer. Møblerne bliver designet i et tidløst design, som let passer ind i hjemmet. De rene linjer giver et flot udtryk, mens de neutrale farver sørger for mange kombinationsmuligheder. Med et møbel fra By KlipKlap får du et produkt der, udover sit meget flotte design, også er med til at styrke dit barns motorik. By KlipKlap har bl.a. lavet den fine KK 3 foldemadras, som er med til at udfordre og styrke barnets motorik og føling med sin egen krop. Vi forhandler en række forskellige produkter fra By KlipKlap. I vores sortiment kan du bl.a. finde den populære By KlipKlap stol eller foldemadras. Vi forhandler produkterne i mange skønne farver, så du kan finde den der passer bedst ind på dit børneværelse. Gå på opdagelse i vores fine sortiment af møbler fra By KlipKlap eller læs mere om produkterne og mærket nederst på siden.
< >

By KlipKlap hos Skruuk.dk


Hos Skruuk.dk kan du finde en masse forskellige produkter fra By KlipKlap. Møblerne har et klassisk og tidløs design, samtidig med at de er super anvendelige og funktionelle. Møbler fra By KlipKlap garanterer timevis af tumling og motoriske udfordringer, som er med til at udvikle dit barn. Derudover kan man sidde komfortabelt i møblerne, når barnet leger i gulvhøjde. By KlipKlap producerer børnemøbler og multimadrasser, i et enkelt, stilrent design. Du kan både få børnestolene og madrasserne i forskellige størrelser, så alle kan få stor glæde af de fine møbler. Møblerne kommer i skønne farver, så du kan vælge den farvekombination der passer bedst til dit hjem. På vores webshop eller i vores skønne butik, kan du se hele vores udvalg af de fine produkter. Du kan finde de meget fine stole og foldemadrasser, men vi forhandler også en lækker madras, som ikke kan foldes. Denne madras er super anvendelig til mindre børn som elsker at tumle rundt og lege på gulvet. Madrassen er perfekt til når barnet skal ligge og øve sig i at kravle, eller til de hyggelige stunder med et aktivitetsstativ. Skal du have hjælpe til at finde det rigtige møbel? Hos Skruuk.dk vil vi meget gerne hjælpe dig. Hvis du har spørgsmål. Du kan selvfølgelig besøge os i butikken i Aalborg. Her kan du se møblerne i al deres pragt og samtidig se deres forskellige funktioner og farver. Du kan også ringe til os, sende en e-mail eller ringe direkte til os. Vi vil forsøge at guide og vejlede dig, så du kan få svar på alle dine spørgsmål.

Mere om By KlipKlap


By KlipKlap er en dansk virksomhed som står bag en række populære og funktionelle børnemøbler. Virksomheden er ejet af Pia Lauritsen, som også er designeren bag de multifunktionelle løsninger. Ideen startede med at Pia selv ledte efter en madras hendes søn kunne tumle på, og som samtidig levede op til hendes høje krav og forventninger. Derfor valgte Pia at starte en virksomhed, som fokuserede på at designe børnemøbler, hvorpå børnene kunne lege og udvikle deres motoriske evner – endda uden at gå på kompromis med hendes egne forventninger til god kvalitet. Skummet i en foldemadras er øko-tex godkendt. De praktiske og funktionelle møbler kommer i et flot, nordisk design. Møblerne er designet til at blive brugt og tumlet i. De inviterer børnene til at udvikle deres motoriske evner og samtidig lægger op til fysisk leg. Møblerne er lavet af slidstærke og holdbare materialer, og der er derfor ingen grund til at frygte at det flotte design går i stykker ved brug. By KlipKlap har udviklet deres design med barnet og funktionalitet i højdsæde. Madrasserne er designet til at kunne folde på et utal af måder, så legen aldrig bliver kedelig. Med stolene får barnet selv mulighed for at skubbe dem rundt, samtidig med at de er med til at sikre en korrekt siddestilling. Stolene understøtter den naturlige og sunde måde at sidde på.