Hurtig levering
Click & collect i butik
Fri fragt fra 499 kr

ByLindgren

Hos Skruuk.dk forhandler vi et stort udvalg af styles fra By Lindgren. By Lindgren er et dansk kvalitetsbrand, der er grundlagt af Anne og Katrine Lindgren. Mærket designer styles med rødder i den nordiske stil, og deres produkter har et smukt tidløs og stilrent design. I vores butik og på vores webshop kan du finde det fineste termotøj, i skønne farver og forskellige styles. Søstrene har designet og udviklet en overtøjskollektion, som kombinerer design og funktionalitet. Tøjet er pænt og praktisk, uden at det går på kompromis med kvalitet og komforten. De fine styles er designet forskelligt, så du ikke får et unisex sæt. Til pigerne kan du finde de fineste jakker, hvor der er en masse skønne og feminine detaljer på. Til drengene får du et lidt mere cool design. Tag et kig på vores flotte sortiment af By Lindgren og forelsk dig i de forskellige styles. Vi garanterer at du får et sæt i den højeste kvalitet, som er designet med barnet i fokus. Du kan også læse mere om By Lindgren nederst på siden.
< >

By Lindgren termo- og regntøj


Hos Skruuk.dk finder du et skønt udvalg af lækkert By Lindgren termotøj. Det fine termotøj kombinerer både funktionalitet og design, så du får et sæt der skiller sig ud. Termotøjet har en masse fine detaljer og snit, som gør at sættene ikke bliver kedelige. By Lindgren er kendt for at bruge nordiske og rolige nuancer, som er gennemgående for hele kollektionen. Til pigerne findes der nogle meget fine rosa-farver og til drengene er vi ovre i de blå toner. By Lindgren har også lavet termotøj som kommer i en flot støvet grå, der sagtens kan bruges i kombination med enten de blå eller rosa nuancer. De smukke nuancer er med til at sikre et afstemt og farvekoordineret look, så du også kan kombinere de fine styles på kryds og tværs. Der bliver kræset for detaljerne med et sæt fra By Lindgren. Designet på de forskellige styles differentierer mellem alder og køn. Detaljerne på de forskellige styles er med til at understrege et piget eller drenget look, så du får ikke en poset unisex jakke. De pigede og elegante detaljer kommer bl.a. i de flotte syninger omkring taljen, samt den fine sløjfe på ryggen. Form-syningen er også med til at sikre en god pasform, som ser super elegant ud. Mange vælger at bruge termojakken fra By Lindgren som almindelig overgangsjakke, da dens design er super elegant. Til drengene er der et lidt mere cool design, som virkelig fremviser nogle fede detaljer og et mere drenget look. Du kan få termotøj både til de små og større børn. Når du køber regntøj, er det dog vigtigt at du sætter dig ind i dit barns behov, når det kommer til detaljer som vandsøjletryk, åndbarhed og slidstyrke. Disse tal fortæller nemlig noget om hvor vandtæt og slidstærk tøjet er. Alt efter om dit barn skal lege udenfor eller blot gå en tur, er det vigtigt at du vælger det helt rigtige sæt til ham eller hende. Har du spørgsmål til termotøj eller regntøj, så vil vi med glæde hjælpe dig. Du kan besøge os i butikken, hvor vi kan finde frem til det helt rigtige sæt. Du skal også være velkommen til at ringe til os, sende en e-mail eller fange os på de sociale medier. Vi vil gøre alt for at hjælpe og rådgive dig om tøj fra By Lindgren.

Mere om By Lindgren


Ideen om By Lindgren opstod da de to søstre, Anne og Katrine Lindgren, besluttede sig for at lave deres egen kollektion. Søstrene synes nemlig ikke at de kunne finde regntøj og termotøj der kombinerede funktion og design. I Danmark kan man ikke leve uden et sæt godt kvalitets termotøj eller regntøj. Det er et praktisk must-have som følger med det meget omskiftelige vejr. By Lindgren har fokuseret på at skabe en kollektion, hvor stil og kvalitet hænger sammen. På den måde skal du ikke vælge mellem disse to: du kan få et flot, stilrent design, som er lavet i god kvalitet, slidstærke materialer, høj funktionalitet og en særdeles god pasform.