Hurtig levering
Click & collect i butik
Fri fragt fra 499 kr
Cam Cam Copenhagen

Cam Cam Copenhagen

Hos Skruuk.dk kan du finde et stort udvalg af Cam Cam produkter. Cam Cam Copenhagen er et børneunivers, der både opfylder børn og forældres ønsker samt behov for kvalitet og design. Cam Cam har kreeret en unik, nordisk stil, som passer perfekt ind i det danske hjem. Med de mange smukke og lyse farver, kan du let give dit børneværelse et personligt præg. De nedtonede nuancer kan kombineres på mange forskellige måder, så du finder frem til præcis den sammensætning der passer bedst. Cam Cam's tilgang til design er bæredygtighed, forstået både som bæredygtig, økologisk produktion, og som designets varighed og materialekvalitet, der kan gå videre i arv fra barn til barn. Deres rolige og harmoniske produkter til børn og babyer er en blid kontrast til det moderne børneliv, som er fyldt med stimulanser og distraktioner. Gå på opdagelse i vores store sortiment af Cam Cam produkter. Du kan bruge filtreringsknapperne til at sortere i varerne, eller bare scrolle igennem for inspiration. Du kan læse meget mere om Cam Cam nederst på siden.

Find Cam Cam hos Skruuk.dk


Hos Skruuk.dk kan du finde et stort udvalg af forskellige produkter fra Cam Cam. Vi forhandler alt fra Cam Cam pusletasker og Cam Cam sengetøj, til Cam Cam stofbleer og meget andet. Her på siden kan du finde vores udvalg af produkter fra Cam Cam. Du kan bruge filtreringsknapperne til at sortere i varerne, eller scrolle dig igennem vores sortiment, så du kan blive inspireret. Vores sortiment udvides løbende og hvert år kommer der flere skønne kollektioner fra Cam Cam i butikken. Cam Cam´s univers tager dig med på en utrolig smuk rejse, og uanset om du leder efter sengetøj eller pusletasker, så er du sikret en karakteristisk og gennemgående stil og fortælling i deres produkter. Du kan sætte et unikt præg på børneværelset, ved at pynte op med de mange smukke styles og produkter.

Mere om Cam Cam


Cam Cam er skabt af arkitekten Sara Giese Camre. Ved hendes søns fødsel manglede Sara produkter der kunne give en beroligende atmosfære på børneværelset. Samtidig skulle produkterne selvfølgelig ose af stil og skønhed. Cam Cam Copenhagen designer produkter ud fra filosofien om, at alle børn fortjener det bedste. Deres produkter bygger på dette fundament og er lavet i de bedste kvalitetsmaterialer. Derudover er det vigtigt at produkterne tager udgangspunkt i hverdagen og er med til at gøre den lettere. Designerne hos Cam Cam ved at fysiske omgivelser er vigtige og er med til at påvirke os. Derfor kommer deres produkter i smukke, afdæmpede toner og rolige farver. Produkterne fra Cam Cam bliver udviklet i økologisk, GOTS-certificeret bomuld. Produkterne bliver fremstillet af materialer i høj kvalitet, og kommer i et flot, nordisk design, der omfavner lyse farver og minimalistiske streger. Produkterne fra Cam Cam bliver lavet af GOTS-certificerede materialer, hvilket vil sige at virksomheden også har fokus på at producere deres produkter på en bæredygtig måde, som viser socialt ansvar overfor miljøet. De materialer, der er anvendt i produktionen, er af højest mulige kvalitet og fremstillet helt uden brug af skadelige kemikalier.