Hurtig levering
Børnetøj
Fri fragt fra 499 kr
Christina Rohde

Christina Rohde

Christina Rohde har designet tøj siden 1991. Designet kommer i fine og nøje udvalgte mønstre, så den klassiske stil bliver løftet til et højere niveau og gjort moderne. Dette gøres ved at give materialerne en helt særlig karakter, farve eller print, så de forskellige styles og smukke designs får en ny dimension. Designeren, af samme navn som mærket, har en unik evne til at se hvordan farver og mønstre kan få deres eget liv, og bringer dette ind i hendes smukke designs. For Christina Rohde handler det om at blande mønstre og teksturer, striber og blomster, farver og tekstiler i høj kvalitet og børnevenligt design, for at skabe helt unikke styles. Hos Skruuk.dk har vi et stort udvalg af designs og styles fra Christina Rohde. Vi er helt vilde med mærket, fordi det tør at skille sig ud og leget med farver, mønstre og teksturer. De klassiske og tidløse designs er utrolig smukke at se på, samtidig med at kvaliteten er meget komfortabel for børn. Gå på opdagelse i vores store sortiment af Christina Rohde og brug filtreringsknapperne til at sortere. Læs mere om mærket nederst på siden.
< 1 >

Køb Christina Rohde hos Skruuk.dkHos Skruuk.dk har vi et stort udvalg af designs og styles fra Christina Rohde. Du kan se hele vores udvalg her på siden eller sortere i vores styles, så du finder lige det du har brug for. Du kan finde et væld af smukke styles til din pige: alt fra finde bloomers og hårbånd, til kjoler og smukke bodyer. De forskellige styles har smukke farver og mønstre, og du kan matche dem på kryds og tværs. Vi er helt vilde med Christina Rohde! Her får du virkelig et utroligt smukt design, lavet i de bedste kvalitetsmaterialer. De eventyrlige styles er gennemtænkt og er lavet i materialer, som er behagelige for barnet at have på. Børn kan frit bevæge sig i de smukke styles, og du kan derfor roligt lade dem lege og tumle rundt. På vores webshop og i vores butik, kan du finde et væld af skønne produkter fra Christina Rohde. Særligt de populære Christina Rohde nederdele og kjoler er en stor succes – og med god grund! De smukke kjoler og nederdele kommer nemlig i mange forskellige farver og unikke prints. Du kan også finde et stort udvalg af Christina Rohde udsalg, så du får de fine designs til ekstra god pris.

Læs mere om Christina Rohde


Christina Rohde har designet børnetøj siden 1991 og er efterhånden et veletableret brand på markedet. Brandet har hold fast i det meget klassiske design og tilføjer et moderne og cool twist. Designeren kan lide at mixe forskellige teksturer, som striber, tern og blomster, hvilket er med til at give de flotte styles et helt unikt og genkendeligt look. Mærket har taget verden med storm og Christina Rohde har været med til at putte farve ind i børns garderober i Tokyo, Berlin, Norge, Spanien og mange andre lande!