Hurtig levering
Click & collect i butik
Fri fragt fra 499 kr

Comme Ci Comme Ca

Hos Skruuk.dk kan du finde et stort udvalg af lækre produkter og styles fra Comme Ci Comme Ca. Comme Ci Comme Ca er en lille up-coming dansk virksomhed, der specialiserer sig i at designe og lave tj til de mindste. Kollektionen består af basis tøj til børn, som eksempelvis huer, body'er, heldragter, leggings og meget andet. Comme Ci Comme Ca er stiftet af Jeanette Bjerregaard og har fokus på at skabe børnetøj der er funktionelt og i god kvalitet. Børnetøjet skal være behageligt at have på, samtidig med at det gerne må have et fint design. Derudover er der også fokus på at fremstille produkterne til en god pris, så alle kan have glæde og gavn af børnetøjet. Komfort og basis elementer spiller en vigtig rolle i kollektionen, samtidig med at der bliver brugt en afdæmpet farvepalet. De fine prints kan kombineres eller mixes på tværs af hinanden. Gå på opdagelse i vores store og brede sortiment af produkter og styles fra Comme Ci Comme Ca. Du kan bruge filtreringsknapperne til at sortere i vores udvalg og finde lige de styles du er på udkig efter. Du kan også læse mere om Comme Ci Comme Ca nederst på siden.
< >

Find skønne styles fra Comme Ci Comme Ca hos Skruuk.dk


Hos Skruuk.dk finder du et bredt udvalg af børnetøj fra Comme Ci Comme Ca. Du kan finde alt fra fine huer og heldragter, til bløde bodystocking, leggings og bluser. Vi forhandler også nogle super fine kjoler til de mindste piger. Kollektionerne har et gennemgående tema: de populære og velkendte grafiske prints. Specielt de styles som "cactus", "big dot" og "mini dot" er et gennemgående tema hos Comme Ci Comme Ca. De flotte prints kommer i mange forskellige farver og du kan både finde dem på de forskellige produkter. Du kan mixe og matche de flotte prints med hinanden eller vælge at sammensætte et helt sæt i ét lækkert print. Du kan selvfølgelig også sætte de skønnes styles sammen med et helt andet mærke, for at få et look der passer dit barn. Vi er helt vilde med Comme Ci Comme Ca! De smukke, afdæmpede farver er et must-have i enhver garderobe og de fine, grafiske prints kan let kombineres med andre styles, så du kan skabe et helt personligt look. Derudover synes vi at mærket laver kvalitetsbørnetøj til gode priser og i utroligt lækre materialer.

Mere om Comme Ci Comme Ca


Comme Ci Comme Ca er en lille dansk virksomhed som blev stiftet i 2015. Designeren og stifteren bag mærket er Jeanette Bjerregaard, som ønsker at fremstille et produkt der er lavet i en god kvalitet og i en prisklasse, alle kan være med i. Derudover er det vigtigt for virksomheden, at der også er fokus på miljøet. Derfor kan du købe produkter fra Comme Ci Comme Ca, lavet i de lækre og bløde Øko-tex materialer. Når du handler Øko-tex certificerede produkter, er du sikret at de ikke er udsat for sundhedsskadelige påvirkninger. Øko-tex certificeringer er en garanti for at varen er kontrolleret for skadelige kemikalier. Det er vigtigt at børnetøjet er behageligt at have på. Børn skal kunne løbe og lege i tøjet, uden at føle at det generer. Børnetøjet giver masser af frihed til at bevæge sig i og er desuden nemt at vaske. Du kan roligt vaske tøjet mange gange, de slidstærke og holdbare materialer kan sagtens tåle det – også uden at det fine tøj mister farve eller form.