Hurtig levering
Børnetøj
Fri fragt fra 499 kr
Design Letters

Design Letters

Hos Skruuk.dk kan du finde et stort og bredt udvalg af produkter fra Design Letters. Design Letters producerer en række forskellige produkter med smukke grafiske designs. Produkterne bliver designet med typografi fra den verdensberømte arkitekt Arne Jacobsen. Det populære og stilrene Arne Jacobsen design er gennemgående i Design Letters' kollektion af børneservice, sengetøj, bøger og tavler. De smukke og simple linjer passer perfekt ind i det moderne skandinaviske hjem. Arne Jacobsens kendte, håndskrevne typografi kan dateres tilbage til 1937. De smukke bogstaver giver brandet en unik og genkendelig charme. Det fine børneservice er ideelt til barnet der øver sig i at spise selv. De forskellige skåle, tallerkener og kopper har uendelige brugsmuligheder. Hos Skruuk.dk er vi helt vilde med de skønne grafiske produkter fra Design Letters. Vi elsker designet, kvaliteten og anvendeligheden i Design Letters' produkter, så vi forhandler hele deres skønne børnelinje i butikken og direkte her på webshoppen. Gå på opdagelse i vores store sortiment fra Design Letters og forelsk dig i de skønne produkter. Brug filtreringsknapperne til at sortere i varerne, eller læs mere om mærket nederst på siden.

Køb Design Letters hos Skruuk.dk


Design Letters har opnået stor succes i både Danmark og internationalt. Hos Skruuk.dk er vi helt vilde med de mange skønne produkter og fører derfor et bredt udvalg af Design Letters. Det gennemgående tema for produkterne er et klassisk og tidløs design, der fremstår minimalistisk og enkelt. Uanset om du leder efter en tavle, nye kopper, børneservice eller legetøj, så har Design Letters et simpelt design der let kan kombineres i det skandinaviske hjem. I vores butik eller her på webshoppen kan du finde et bredt udvalg af forskellige produkter fra Design Letters. Det kan være du er på udkig efter børneservice? Design Letters fremstiller og designer nogle super fine produkter indenfor børneservice. Hvis barnet øver sig i at spise selv, så kan dette være en helt perfekt gaveidé. Du kan eksempelvis finde de meget fine og unikke kopper. Kopperne fås med alle bogstaver, så du kan vælge lige den der passer til barnets navn. Du kan sagtens bruge kopperne til andet end drikke: der er også flotte som pynt, beholdere eller til små blomster. Du kan købe flere forskellige bogstaver og sætte dem sammen til ord, så du får sat et personligt præg på børneværelset. Til kopperne findes der forskellige hætter og låg, så du kan bruge dem lige som du ønsker. Til de fine kopper kan du selvfølgelig finde børneservice og spisesæt. De fine tallerkener og bestik er også trykt med den flotte typografi, så der bliver hurtigt en sammenhæng og genkendelighed i produkterne. Serien er en rigtig god gaveidé.

Mere om Design Letters


Design Letters er en dansk virksomhed med forkærlighed og fokus på bogstaver, ord, tekst, minimalistisk design og rene linjer. Virksomheden slog dørene op for deres skønne designs i 2009, men har efterhånden et stort og bredt sortiment, med mange forskellige produkter. Den danske journalist og copywriter, Mette Thomsen valgte i 2009 at starte virksomheden, da hun ikke mente at der var producenter af bogstaver til indretning, som appellerede til den stilbevidste forbruger. Dermed inkorporerede hun Arne Jacobsens ikoniske bogstaver og Design Letters kan nu præge hjem verden over. Hos Skruuk.dk har vi valgt at fokusere på produkter til de mindste. Sortimentet inkorporerer Arne Jacobsens håndtegnede typografi fra 1937. Derfor får serien hurtigt et unikt og genkendeligt design, som let kan passe ind i det skandinaviske hjem. Du kan roligt lade de ikoniske og populære bogstaver give børneværelset karakter. De smukke bogstaver er med til at give et stilfuldt udtryk og med de mange forskellige produkter kan du selv sætte et helt personligt præg på børneværelset. Du kan eksempelvis benytte de meget populære tavler til at skrive personlige hilsner, eller give dit barn en personlig madkasse og drikkedunk med i tasken. Blandt vores mest populære produkter er Design Letters bogstaver og Design Letters Kop. Begge produkter er brugt til at skabe personlige præg på børneværelset.