Hurtig levering
Click & collect i butik
Fri fragt fra 499 kr

DJECO

Hos Skruuk.dk kan du finde en masse lækre produkter fra Djeco. Djeco er et fransk mærke der fremstiller legetøj i høj kvalitet og flot design. Deres produkter er sjove at lege med, samtidig med at de pynter på børneværelset, med deres smukke farver og drømmende designs. Legetøjet fra Djeco er desuden perfekt til at udfordre og stimulere dit barn. Med deres kreative påklædningsdukker, tatoveringer, tegnebøger og andre sjove produkter, kan du let få flere timer til at gå med leg. I vores butik og her på webshoppen kan du også finde den populære Djeco snekugle. Snekuglerne kommer i et væld af skønne farver og med en masse forskellige designs indeni. Snekuglen er perfekt som natlampe og skaber et godt sovemiljø for dit barn. Uanset hvad du er på udkig efter, så kan du gå på opdagelse i vores store og brede sortiment fra legetøjsmærket Djeco. Du kan finde en masse inspiration til kreativ leg eller pynt til børneværelset. Du kan også læse mere om brandet og produkterne nederst på siden.
< >

Djeco hos Skruuk.dk


Hos Skruuk.dk har vi et stort udvalg af produkter fra Djeco. Djeco udvikler legetøj og kreative sæt, der er med til at udfordre og stimulere dit barn. De mange sjove spil taler til børns fantasi og kreative evner, og vi garanterer at der er mange timers leg og sjov i de fine produkter fra Djeco. Du kan eksempelvis finde skønne mini spil her på siden. Mini-spillene er perfekt til at udfordre barnet. Du kan finde sjove logiske spil som eksempelvis sudoku eller "gæt hvem jeg er". Du kan også udfordre banet med "find 5 fejl" eller de klassiske labyrinter. Uanset hvilket spil du vælger, så garanterer vi at dit barn bliver udfordret og har det sjovt gennem læring. Her på webshoppen (og i vores butik) kan du selvfølgelig også finde den populære Djeco snekugle. Snekuglen kommer i et væld af forskellige farver, så du kan finde den der passer bedst ind til børneværelset. Derudover kommer de fine kugler også med forskellige figurer i, så der er rig mulighed for at vælge den helt rigtige. Med en snekugle fra Djeco får du også en skøn natlampe, der har en rigtig god belysning. Så længe snekuglen er tændt, vil de små fine snefnug hvirvle rundt. Den slukker af sig selv efter cirka 45minutter, så du kan roligt tænde den når barnet skal sove. Vi har også et væld af andre, skønne produkter fra Djeco. Du kan eksempelvis også glæde barnet med nogle cool (midlertidige) tatoveringer eller sjove klistermærker. De mange flotte figurer giver rig mulighed for at være kreativ og have det sjovt.

Mere om Djeco


Det franske mærke Djeco har siden 1954 lavet fantastisk legetøj i en høj kvalitet. Mærket benytter sig af en række talentfulde og dygtige illustratorer til hele tiden at skabe nye, fantasifulde, spændende og kreative produkter og figurer. På den måde får du altid produkter fra Djeco, der har sit helt eget særpræg. Mærket sætter en ære i at lave produkter der er holdbare, har et godt design og som samtidig følger barnet i de forskellige udviklingstrin. Produkterne er med til at stimulere og underholde barnet, så du kan få en masse læring igennem leg. Uanset barnets alder, så kan du finde produkter fra Djeco som understøtter værdien i at lære og som også er med til at skabe god legeværdi. Hos Djeco handler det nemlig om at være kreativ og have det sjovt. Deres filosofi er, at designe, udvikle og fremstille legetøj som udvikler og understøtter børns fantasi og kreative evner. Djecos legetøj er oplagte gaveidéer der bringer glæde både til at lege med og stå til pynt, når det ikke er i brug.