Hurtig levering
Click & collect i butik
Fri fragt fra 499 kr

ENGEL

Hos Skruuk.dk finder du et stort og bredt udvalg af produkter fra det tyske mærke, Engel. Engel er et tysk mærke, der producerer økologisk uldtøj, undertøj i uld, ulddragter og meget mere. Produkterne er lavet i de lækreste naturmaterialer og i den bedste kvalitet. Udover dette, så er Engels produkter Øko-tex certificerede, så du er garanteret børnetøj uden sundhedsskadelige kemikalier. Produkterne fra Engel er kendetegnet ved at være fremstillet i super blødt og lækker uld eller uldfleece. Uld har en helt fantastisk evne til at absorbere fugt, og materialet er derfor meget populært da det holder dit barn tørt. Derudover er uld også temperaturregulerende, da det med dine isoleringsevner holder dit barn varmt. Materialet kan derfor sagtens bruges året rundt-Tag et kig på vores lækre sortiment fra Engel og forelsk dig i de fine styles. Vi forhandler både ulddragter, køredragter, futter og meget andet. Brug filtreringsknapperne til at sortere i produkterne, så du kan finde lige den style du leder efter. Du kan også læse mere om Engels fantastiske produkter, nederst på siden.
< >

Find Engel uld hos Skruuk.dkVi er helt forelskede i produkterne fra Engel. Hos Skruuk.dk har vi et stort og bredt udvalg af Engel. På vores webshop og i vores butik kan du finde den meget populære Engel ulddragt. Vi har også et stort udvalg af bukser, futter, huer, bluser og heldragter i uld. Vi har også de fineste små handsker i lækker blødt uld. Produkterne er lavet i blødt og lækker uld, som kommer i en fantastisk holdbare og slidstærk kvalitet. Udover at være særdeles holdbare, så er børnetøj fra Engel komfortabel at have på. Materialet er perfekt til både baby og barn, og du kan bruge det året rundt. Uld har nemlig den fantastiske egenskab at det er temperaturregulerende – både i de kolde og varme måneder. Til de varme perioder kan uld have en absorberende evne, der er med til at holde dit barn dejligt tørt. Til de køligere perioder, kan en ulddragt være med til at holde dit barn lunt og varmt. Uldens isoleringsevner sørger for at dit barn ikke kommer til at fryse under middagsluren i barnevognen. Du kan rigtig forkæle dit barn eller barnebarn med et af de mange skønne produkter fra Engel.

Mere om Engel og deres uldprodukterEngel har produceret børnetøj og tilbehør i over 30 år. I dag er de kendte for at producere nogle af verdens lækreste basisvarer i uld, bomuld, uld/silke og uldfleece. Engel producerer økologisk børnetøj i uld. Det tyske mærke er kendt for deres produkter i økologisk uld, uldfleece, uld/silke og bomuld. Deres produkter fremstilles i lækre, bløde materialer, som også er Øko-tex certificerede. Produkterne er altså fremstillet og kontrolleret for sundhedsskadelige kemikalier. Engel går meget op i at fremstille deres produkter i en udsøgt kvalitet og som samtidig tager hensyn til en miljøvenlig produktion. Derfor har mærket både den velkendte GOTS (Global Organic Textile Standard) certificering, samt IVN. På den måde er du som forbruger sikker på at dit børnetøj fra Engel lever op til nogle af de skrappeste krav indenfor økologisk tekstilproduktion og social ansvarlighed. Engels uld kommer fra argentinske økologiske får. Engel bruger kun farvestoffer der er fri for tungmetaller og skadelige azo farvestoffer. Med et produkt fra Engel får du altså børnetøj (og tilbehør) der er fremstillet af de bedste kvalitetsmaterialer.