Hurtig levering
Click & collect i butik
Fri fragt fra 499 kr

FJALLRAVEN

Du har helt sikkert hørt om det meget populære mærke, Fjällräven. Det svenske mærke har nemlig taget verden med storm – og det er bestemt ikke uden god grund! Med deres ”Kånken”-tasker fra 1978 er Fjällräven gået hen og blevet et ikon indenfor tasker – både til voksne og til børn. Derfor har vi selvfølgelig også et bredt udvalg af de fede tasker hos Skruuk.dk. Den lille model (Kånken mini) er perfekt til de små som skoletaske, weekendtaske eller håndbagage til flyveturen. De små kan selv bære og håndtere taskerne. De er designet med en praktisk pude i ryggen, således ar ryggen er godt beskyttet. Derudover kan du også tage puden ud og bruge som siddeunderlag. Hos Skruuk.dk er vi helt vilde med taskerne fra Fjällräven! Derfor har vi naturligvis også et bredt sortiment i mange fantastiske farver! Uanset om du er til de lidt mørke og neutrale toner, eller de meget farverige eller lyse, så kan du finde dem hos Skruuk.dk. Gå på opdagelse i vores store sortiment af Kånken Mini og find den rigtige Fjällräven taske til dit barn.
< >

Du kan købe Fjällräven til børn, hos Skruuk.dk


Hos Skruuk.dk kan du finde et bredt sortiment af Kånken Mini til børn. De fede Fjällräven tasker kommer i et væld af skønne farver og du kan helt selv bestemme hvilken en der passer bedst til dit barn eller barnebarn. Vi har både rygsække i kraftige og lyse farver, eller nogle i mørkere og mere afdæmpede toner. På den måde kan du finde lige den taske i mangler. Taskerne er lavet af utrolig slidstærke og holdbare materialer, så de kan tåle at blive brugte – uanset om det er til skole, rejser eller måske en weekendtur hos bedsteforældrene. Kånken Mini er en Fjällräven rygsæk, i en mindre udgave. Den har lange skulderremme, der kan tilpasses, så du kan justere den i den rigtige størrelse. Rygsækken er udstyret med et udtagelige siddeunderlag (den lille pude i ryggen), en lomme foran og reflekslogo. På indersiden er der også et navne- og adressemærkat. Tasken har en volumen på 7 liter og måler 20cm i bredden, 29cm i højden og 13cm i dybden.

Læs mere om Fjällräven


Fjällräven er en gammel, svensk, veletableret virksomhed, der altid har været kendt for at producere outdoor udstyr og tøj. Deres design er praktisk og produkterne bliver lavet i holdbare og slidstærke kvalitetsmaterialer. Fjällräven har et stort og bredt udvalg af produkter til voksne og børn. Virksomheden blev grundlagt af Åke Nordin. Det klassiske mærke har arbejdet med sit design og sine kvalitetsmaterialer i mere end 50 år. Gennem disse år har mærket arbejdet med at etablere sig en trofast kundekreds og skabt sig et ry som pålidelig leverandør af udstyr i topkvalitet. Hos Fjällräven er solidt håndværk, gode, slidstærke materialer og et klassisk snit, en dyd – og præcis disse ting er den klassiske og populære rygsæk ”Kånken” et godt bevis på. Den legendarisk rygsæk kommer i et utal af farver og størrelser. Her på Skruuk.dk sælger vi kun Kånken Mini. Det klassiske og tidløse design har holdt ved i mange år og tasken er et must-have til dit barn eller barnebarn. Kånken blev skabt i 1978 som en hjælp til at forebygge rygproblemer hos svenske skoleelever og siden da er tasken blevet en af de mest populære produkter fra Fjällräven. Miniudgaven er velegnet både til små børn og til voksne, som har brug for en lille rygsæk. Den er perfekt til ekstra tøj til børnehaven, en madpakke til en udflugt eller som en praktisk hverdagstaske til bøger, vandflaske, et stykke frugt mm.