Hurtig levering
Click & collect i butik
Fri fragt fra 499 kr
FUB

FUB

Hos Skruuk.dk kan du finde et stort og bredt udvalg af styles og produkter fra FUB. Det danske mærke har designet uld- og bomuldsstrik siden 2006. FUB er kendt for kun at arbejde med den fineste kvalitets indenfor 100% økologisk materiale. FUB designer tidløst og behageligt tøj til dit barn – både om sommeren og vinteren. Udover at være bæredygtigt, har tøjet også et lækkert design som er et hit både til drenge og til piger. De seje farver og mønstre kan nemt kombineres med andet tøj. De holdbare og slidstærke materialer med til at give tøjet en lang levetid og du kan sagtens bruge de tidløse designs i flere sæsoner eller lade dem gå i arv. Vi er helt vilde med FUBs skønne design og lækre kvalitet. Her på siden kan du finde et stort udvalg af bl.a. bluser, futter, huer og bukser. Brug filtreringsknapperne til at sortere i vores fine udvalg af tøj, så du præcis kan finde det du leder efter, eller scroll igennem siden og bliv inspireret af de søde og fine styles. Du kan også læse meget mere om mærket nederst på siden.
< >

Hos Skruuk.dk er vi vilde med FUB


Overskriften siger det hele – vi elsker simpelthen FUB. Deres fantastiske kvalitet og lækre materialer er ikke til at tage fejl af. FUB laver nemlig styles i en helt fantastisk kvalitet og du kan både finde styles i uld eller bomuld. Fælles for alle materialerne er, at de er 100% økologiske. Naturmaterialerne er super bløde og komfortable at have på, så du kan roligt iklæde dit barn eller barnebarn i FUBs skønne styles. Produkterne giver masser af bevægelsesfrihed og er ikke generende, så dit barn kan hoppe, løbe og lege så meget de vil. Hos Skruuk.dk kan du finde et bredt udvalg af forskellige styles fra FUB. De lækre designs giver dig rig mulighed for at finde pænt og fornuftigt tøj, som let kan bruges både til hverdag og til fest. Gå på opdagelse i vores sortiment og find en masse inspiration. Med styles fra FUB vil du kunne opleve design og kvalitet i topklasse. FUBs lækre strik-produkter er meget bløde og komfortable at have på. De hverken kradser eller generer huden, så de er dejlige at have på. Børnetøjet giver barnet en masse bevægelsesfrihed og lader dem hoppe, løbe og lege, uden at irritere. Vi har valgt at føre produkter i neutrale og afdæmpede farver, så du helt selv kan bestemme hvordan de skal mixe og matche med andre styles. Du kan nemt sætte dem sammen med mere farverige styles, eller beholde de flotte toner. I vores sortiment kan du finde fine grå og lyse nuancer, men vi har også styles der kommer i en flot lyserød eller blå farve.

Mere om FUB


FUB har designet børnetøj i uld- og bomuldsstrik siden 2006. Deres kollektioner har haft fokus på kvalitet og barns leg samt bevægelse. For FUB er det nemlig vigtigt at skabe designs der giver barnet mulighed for at være børn. Derudover vil de gerne fremstille styles der er holdbare og slidstærke i deres materialer – selvfølgelig uden skadelige kemikalier. Derfor er deres designs fremstillet i 100% økologiske naturmaterialer, som er sundere både for børn og miljøet. Mange af FUBs styles og designs er fremstille som unisex, hvilket giver produkterne en fordel når de skal sammensættes med andre styles: du kan nemlig kombinere dem på kryds og tværs, og lige som det passer dig. FUB fremstiller deres produkter i slidstærke og holdbare materialer, hvilket betyder at du kan bruge de fine produkter sæson efter sæson. Du kan også lade tøjet gå i arv, og her er unisex-modellen og en fordel. Så skal du nemlig ikke bekymre dig om dit barn får en lillebror eller en lillesøster. De tidløse og klassiske designs opfordrer til leg og kreativitet. Med deres kollektion vil FUB ikke begrænse børn og deres bevægelse, men give dem muligheden for at bevæge sig frit og lege. Derudover giver de neutrale farver og styles mulighed for at være kreativt og personlig i sit udtryk. Uanset om du sætter FUBs produkter sammen med et andet farverigt design eller nedtoner det, så får du i hvert fald kvalitet i topklasse.