Hurtig levering
Børnetøj
Fri fragt fra 499 kr

Gro

Hos Skruuk.dk vil vi gerne byde velkommen til dette fantastiske mærke, GRO. Gro designer børnetøj og vi er helt vilde med mærkets forskellige designs og lækre kvalitet. GRO laver børnetøj til både drenge og piger, i alderen 2-12 år. Derfor finder du hos Skruuk.dk et bredt udvalg af forskellige styles fra mærket – både til drenge og til piger. GRO børnetøj er kendt for deres utroligt lækre kvalitet og spændende design. Producenten er god til at bevare den velkendte GRO-stil igennem hele kollektionen, og samtidig få et moderne twist inkorporeret i designet. Det betyder at deres forskellige styles bevarer den velkendte stil, men samtidig formår at forny sig og skabe moderne designs. Her på siden kan du se hele vores udvalg af børnetøj fra GRO. Du kan scrolle siden igennem for at blive inspireret af de forskellige styles, men du kan også med fordel benytte vores filtreringsknapper til at sortere i udvalget. På den måde kan du se netop de størrelser eller styles du er på udkig efter. Lad dig blive inspireret af lækkert børnetøj fra GRO hos Skruuk.dk
< 1 2 >

GRO børnetøj hos Skruuk.dk


Hos Skruuk.dk har vi samlet et bredt udvalg af forskellige styles fra det populære mærke, GRO. Udover at have nogle skønne designs, så laver mærket også børnetøj, der er fremstillet i bløde, kvalitetsbevidste materialer. Du kan finde et væld af forskellige styles til både piger og drenge. Her på webshoppen kan du hurtigt se de flotte designs, og i butikken er du selvfølgelig velkommen til at prøve dem på. De skønne mønstre og figurer fra GRO er perfekte når det kommer til at skabe et unikt look – både til hverdag og til fest. GRO benytter blødt, økologisk bomuld til deres styles. Du kan også finde styles i fint vævet strik og cashmere. Desuden kan du altid finde det lille velkendte danske flag på GROs designs – det er nemlig en del af deres brandidentitet. Flaget er dog placeret diskret og indgår som en del af designet, så det ikke fylder for meget på de forskellige styles.

Læs mere om GRO


GRO børnetøj er dansk design når det er bedst. Børnetøjsmærket har på ganske kort tid opnået høj status og er blevet meget populært – både på det danske og internationale marked. Mærket er opkaldt efter det engelske ord ”to grow” (altså at gro), hvilket har flere forskellige betydninger. Det betyder bl.a. at tøjet er designet til at lade dit barn vokse. ¨ Børnetøjet giver dit barn rig mulighed for både at vokse og bevæge sig. Det er designet til at give en masse bevægelsesfrihed, så dit barn er komfortabelt i tøjet. Derudover er det lavet i materialer, der kan tåle at blive brugt. GRO fokuserer også på glæden ved at se sit barn vokse op. Som forældre er det et fantastisk eventyr at se sit barn vokse op og udvikle sig. Dette koncept understøttet også af mærkets fantastiske kvalitet og deres fine designs, der lader børn være børn. Du kan finde alt fra skønne mønstre til lækre basic-styles. På den måde kan du nemt mixe og matche de forskellige styles, og skabe et helt unikt look. GRO designer alt fra lækre sweatshirt og bluser, til kjoler, nederdele og bukser. Der er altså ingen undskyldning for ikke at kaste sig over mærket og opdatere garderoben med et par af de skønne designs.

Køb GRO børnetøj hos Skruuk.dk


Hos Skruuk.dk finder du et bredt udvalg af skønne styles fra det populære børnetøjsmærke, GRO. Det moderne mærke tager udgangspunkt i nutidens trends og designer det skønneste baby- og børnetøj, i en utrolig høj kvalitet. Her på siden kan du finde hele sortimentet af børnetøj fra GRO. Du kan med fordel lade dig inspirere af de mange skønne designs og styles. Brug eventuelt filtreringsknapperne til at sortere i vores udvalg, så du let kan finde frem til lige de styles og størrelser, som du mangler. GRO skaber et fantastisk univers med deres børnetøj, og vi er helt vilde med deres styles og designs. De designer børnetøj til flere aldre, så dit barn kan vokse op med et velkendt og komfortabelt design. Køb børnetøj fra GRO hos Skruuk.dk og bliv klar til at skabe unikke styles.