Hurtig levering
Click & collect i butik
Fri fragt fra 499 kr
Levi's

Levi's

Levis er et amerikansk mærke der er mest kendt for at have opfundet de praktiske og fede jeans. Virksomheden slog for første gang dørene op i 1853 og siden 1870'erne har modegiganten designet, produceret, fremstillet og solgt deres fede jeans med det velkendte lille røde mærke. Levis producerer også børnetøj i meget høj kvalitet i med særdeles god pasform. Deres jeans er lavet i lækre kvalitetsmaterialer, som er utroligt komfortable at have på. Pasformen på bukserne sidder lige i skabet – også til de mindste. Hvis du er på udkig efter børnetøj i høj kvalitet og tidløst design, så er Levis vejen frem. Deres styles passer perfekt ind i enhver garderobe og uanset om du leder efter et hverdagslook eller børnetøj til festen, så garanterer vi at Levis er en sikker vinder. Hos Skruuk.dk fører vi et stort udvalg af produkter fra Levis. Vores udvalg byder bl.a. på jeans, kjoler, t-shirts, bluser og lækre sweatshirts. Du kan finde tøj i alderen 0-12 år. Brug filtreringsknapperne på siden til at sortere i vores produkter, så du kan finde frem til lige de størrelser og styles du leder efter. Du kan også scrolle siden igennem og få en masse inspiration. Læs mere om Levis nederst på siden. Bemærk: Levis er små i størrelsen, så du bør gå en størrelse op.
< >

Find Levi's hos Skruuk.dk


Hos Skruuk.dk forhandler vi Levis til børn, i størrelsen 0-12år. På vores webshop og i vores butik kan du finde et stort og bredt udvalg af forskellige produkter fra Levis. Vores udvalg byder på en masse forskellige og skønne styles, i et væld af flotte farver. Du kan finde de populære og velkendte t-shirts – både med lange og med korte ærmer. Derudover har vi et hav af forskellige sweatshirts og strikbluser, både til piger og til drenge. Du kan også finde skønne denim styles og Levis' velkendte kvalitetsjeans. Uanset om du er på udkig efter et par fede, rå jeans eller et par klassiske sorte bukser, så kan du finde alle styles herinde. De forskellige styles differentierer i deres pasform, og du skal derfor være opmærksom på, om den pågældende buks er en "slimfit" model, "regular" eller "loose". I de fleste tilfælde vil dette stå under hvert produkt, men er du i tvivl, så kontakt os endelig. Et par fede bukser er et must-have in enhver garderobe. De kan styles op og ned efter behov og med et par Levis jeans har du både bukser til hverdag og til fest. De neutrale denim-farver kan kombineres på et utal af måder, og du kan vælge at sætte dem sammen med en farverig top, en festlig skjorte eller en mere casual sweater. Bestil Levis direkte her på webshoppen eller besøg os i vores butik. Her kan du prøve de forskellige størrelser, så du er sikker på at få et par med hjem der passer perfekt.

Mere om Levi's


Levi Strauss & Co. Er en amerikansk tøjproducent der blev grundlagt tilbage i 1853. Brandet er bedst kendt for at have opfundet cowboybukserne, som man kender dem i dag, tilbage i starten af 1870'erne. Levis har fastholdt den velkendte og klassiske stil, og i dag producerer de stadig produkter med en lækker pasform og en super fed kvalitet. Historien om Levis og den klassiske 501 model er efterhånden meget lang. De lækre jeans har gennemgået en masse justeringer og forbedringer igennem tiden, men deres udsøgte design har holdt ved. I dag kan du fine en masse forskellige styles indenfor mærket, men fælles for dem alle er den meget udsøgte kvalitet. Med et par Levis bukser er du sikret et perfekt fit for dit barn og bukser der holder. I dag er Levis en gigant indenfor modeverdenen og frontfigur når det kommer til denim og jeans. Deres produkter sælges i over 100 lande og i mere end 500 butikker. Selvom Levis er en gammel virksomhed, så arbejder de stadig ud fra fire enkle værdier: empati, originalitet, integritet og mod. For mærket gælder det om at lytte til forbrugeren, medarbejder og samarbejdspartnerne. De sætter en ære i at være autentiske og innovative, og tage ansvar for deres handlinger. Samtidig gælder det om at stå inde for det man tror på og have mod til at skabe produkter der hele tiden er et skridt foran.