Hurtig levering
Click & collect i butik
Fri fragt fra 499 kr
Liewood

Liewood

Hos Skruuk.dk har vi et meget stort og bredt udvalg af skønne produkter fra Liewood. Liewood er et dansk brand der designer børneinteriør, håndklæder, tæpper og meget mere. Liewood er et helt univers med lækre produkter der er med til at skabe det perfekte børneværelse. Derudover indeholder deres kollektioner baby essentials, der er med til at give dit barn den bedste start på livet. Liewood designer, producerer og fremstiller uimodståelige produkter til den moderne familie. Produkterne passer perfekt ind i det nordiske hjem og deres minimalistiske linjer kan let kombineres på kryds og tværs. Deres sjove og fabelagtige design, rene former og delikate prints fuld af personlighed, får hånd i hånd med funktionalitet. Liewood stiller utroligt høje krav til deres produkter og derfor kan du være sikker på at du købe et produkt der er fremstillet i topklasse og har en super kvalitet. De har en kompromisløs og etisk tilgang til produktion, og er drevet af stærke værdier. Deres tekstilvarer er produceret i GOTS-certificerede materialer, og de bruger generelt kun materialer af den højeste kvalitet, som har bestået en række strenge krav og kvalitetskontrol. Hos Skruuk.dk er vi helt vilde med Liewood og deres produkter! Derfor har vi et meget stort og bredt udvalg af deres produkter. Du kan med fordel bruge filtreringsknapperne til at sortere i vores sortiment, så du kan finde lige det du står og mangler. Du kan også scrolle gennem alle produkterne og lade dig inspirere af det fantastiske Liewood univers. Nederst på siden kan du læse meget mere om brandet.

Skruuk.dk er vilde med Liewood


Vi har sagt det før og vi siger det igen: vi elsker simpelthen Liewood! Deres unikke design og rene linjer skaber nogle utroligt smukke produkter, som du let kan inkorporere på børneværelset. Liewoods børneunivers er drømmende og du bliver med garanti forelsket i en af de mange skønne styles. Liewood er indbegrebet af rene linjer og et tidløst nordisk design. Deres kollektion består af mange fantastiske produkter og hos Skruuk.dk kan du finde alt fra det fantastiske Liewood sengetøj til drikkedunke, håndklæder, bamser pusletasker og meget mere! Gennemgående for alle de skønne produkter er Liewoods helt fantastiske design. En af de helt store bestsellere i butikken (og her på webshoppen) er det fantastiske Liewood sengetøj. Vi har flere forskellige design at vælge imellem, så du kan bestemme om sengetøjet med leopard print, biler eller prikker passer bedst in på børneværelset. Det smukke Liewood sengetøj kommer i forskellige farver og vi garanterer dig at sengetøjet er lavet i de bedste kvaliteter. Det fås selvfølgelig både i baby (70x100cm) og junior (100x140cm). Vores sortiment byder også på den skønne Liewood badekåber og håndklæder! Begge produkter er perfekte til at svøbe dit barn ind i efter en tur i badet, og er lavet af lækre bløde materialer, som føles godt mod huden. Både håndklæderne og badekåberne kommer med et super sødt design og små ører.

Mere om Liewood


Den danske virksomhed blev grundlagt i 2015, af Anne Marie Lie Nielsen. Selvom virksomheden er forholdsvis ung, så har Liewoods produkter vundet mange hjerter. Med kærlighed for økologi, kvalitet, design og æstetik, er Liewood blevet fast inventar på mange børneværelser. Liewood er en dansk virksomhed der specialiserer sig i at producere børneinteriør og produkter til de mindste, i høj kvalitet og et fantastisk design. Virksomheden har skabt sig eget børneunivers, hvor du meget hurtigt kan forelske dig i deres produkter og skønne styles. Liewood designer og fremstiller helt fantastiske og uimodståelige produkter til den moderne familie. Virksomheden, der har base i København, har en ambition om at fremstille produkter i den bedste kvalitet, så de kan holde igennem flere generationer. Liewoods pallette af farver er yderst delikate og smukke. Farver komplementerer de smukke designs og kan nemt bruges inde på børneværelset. De neddæmpede toner skaber en rolig og behagelig stemning – både hos barnet og de voksne. Med fokus på barnet, skaber Liewood produkter der respekterer og omfavner børns uskyld og barnagtighed. Produkterne er skabt med henblik på hverdagens forskellige gøremål.