Hurtig levering
Click & collect i butik
Fri fragt fra 499 kr
Mads Nørgaard

Mads Nørgaard

Hos Skruuk.dk kan du finde et bredt udvalg af produkter fra Mads Nørgaard. De klassiske og genkendelige striber fra det danske mærke er et hit igennem hele kollektionen. Mads Nørgaard har været en del af den danske modebranche siden 1986. Her startede han med at designe herretøj, som senere både blev til tøj til damer og til børn. Børnetøjskollektionen har flere genkendelige designs fra voksenkollektionen, og er præget af skandinavisk minimalisme. Mads Nørgaard har en forkærlighed for klassiske designs, og den smukke stil er gennemgående i hans kollektioner. I vores butik og på vores webshop kan du finde et stort udvalg af produkter og styles fra Mads Nørgaard. Vi er helt vilde med de skandinaviske striber. Det moderne og tidløse design skaber rammerne for produkter der er lavet med minimalistiske linjer og i materialer i den højeste kvalitet. Brug filtreringsknapperne her på siden til at sortere i vores store udvalg og find lige de størrelser og styles du leder efter.

Hos Skruuk.dk forhandler vi Mads Nørgaard til børn


Hos Skruuk.dk kan du finde et stort og bredt udvalg fra Mads Nørgaard. Vi forhandler både børnetøj fra Mads Nørgaard til drenge og til piger. I vores udvalg kan du finde de populære og kendte, minimalistiske striber i skønne skandinaviske farver. Du kan finde et hav af forskellige styles på vores side. Vi har bl.a. nogle flotte t-shirts, huer, bluser og skønne kjoler. Fælles for alle de skønne produkter, er at de er lavet i de bedste kvalitetsmaterialer. Materialerne er komfortable at have på, samtidig med at de giver barnet en masse mulighed for at bevæge sig. De forskellige styles kommer i et enkelt og smukt design, der tager udgangspunkt i børnenes aktive hverdag. Til pigerne kan du finde de skønneste kjoler, med de klassiske striber. Kjolerne har et smukt og enkelt design der let kan kombineres med andre styles. De skønne nedtonede farver er tidløse og passer både til hverdag og til fest. Til drengene kan du også finde de klassiske striber på eksempelvis en fed t-shirt. Du kan også finde sweatshirts med fede farver og cool print. Mads Nørgaards stil og print er yderst praktisk, samtidig med at det giver designet kant. Har du spørgsmål til børnetøjet fra Mads Nørgaard, så skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Du kan besøge os i butikken, ringe til os, sende en e-maile eller fange os på de sociale medier. Uanset om du ha spørgsmål til størrelser, styles eller kvalitet, så vil vi gøre alt hvad vi kan for at hjælpe dig.

Læs mere om Mads Nørgaard


Mads Nørgaard designer og fremstiller cool, klassisk børnetøj. Mærket er isæt kendt for sine ikoniske striber, men designer generelt børnetøj (og tøj til voksne) i et minimalistisk design, med enkelte detaljer og nedtonede farver. Mads Nørgaard, søn af det danske modeikon Jørgen Nørgaard, har været en del af den danske modebranche siden 1986, hvor han åbnede sin første butik på strøget i København. Designeren startede med at lave tøj til herrer, men senere bliv der også tilføjet dametøj til hans kollektion. Seneste skud på stammen er børnetøj, som har flere genkendelige designs fra hans voksenkollektion. Børnekollektionen fra Mads Nørgaard er præget af et skandinavisk design og minimalistiske prints. Uanset om det er t-shirts, strikbluser, kjoler eller jakker du er på udkig efter, så har Mads Nørgaard et stort udvalg. Grundtanken bag de skønne designs har været at børn er børn og skal have lov til at være det. Derfor har de forskellige styles stor fokus på at give børnene plads til at bevæge sig, uden at blive forhindret eller generet af deres tøj. Derudover er tøjet fremstillet i kvalitetsmaterialer, som er slidstærke og holdbare. Tøjet er designet neutralt i både form og farve, så det let kan kombineres med andre styles og giver mulighed for at sætte et personligt præg på tøjet.