Hurtig levering
Click & collect i butik
Fri fragt fra 499 kr
MarMar Copenhagen

MarMar Copenhagen

Hos Skruuk.dk er vi helt vilde med MarMar Copenhagen! Derfor kan du selvfølgelig finde et stort og bred udvalg af lækre styles og produkter, både til drenge og til piger. MarMar Copenhagen designer cool og klassisk børnetøj med et twist. Kollektionerne tager dig med tilbage til en svunden tid, da de fine styles er inspireret af gamle bøger, kunstværker og det storslåede cirkus! MarMar blander temaer som land og by gammelt og nyt, praktisk og luksuriøst, med henblik på at skabe et helt unik design. Udover at fokusere på at lave unikke kollektioner og smukke styles, så fokuserer MarMar Copenhagen også på miljøet og deres produktion af tøj. Derfor er deres styles, så vidt det er muligt, fremstillet i materialer og tekstiler der er Øko-tex certificerede. Derudover bliver deres produkter produceret så tæt på Europa som muligt, for at minimere transporten og dermed skåne miljøet. Her på webshoppen kan du finde hele vores udvalg af MarMar Copenhagen. Du kan finde alt fra en lækker, blød MarMar body, til bluser, undertøj, heldragter og meget mere. Brug filtreringsknapperne til at sortere i vores udvalg, og find frem til de styles og størrelser der passer dig. Du kan også scrolle igennem sortimentet og lade dig inspirere, eller læse mere om MarMar nederst på siden.

Find et stort udvalg af MarMar hos Skruuk.dk


I butikken og på vores webshop kan du finde hele vores sortiment af MarMar Copenhagen. Det lækre, stilfulde børnetøj har et væld af kombinationsmuligheder, og de skønne nuancer, print og mønstre kan kombineres på kryds og tværs. De unikke kombinationsmuligheder tager udgangspunkt i MarMars fokus på kontraster og modsætninger, og du kan skabe kombinationer der både passer til hverdag og til fest. En af grundtankerne bag MarMar styles er også at de forskellige styles skal være behagelige at have på. Det er vigtigt at børn kan løbe, hoppe og lege uden at være generet af tøjet. Tøjets pasform er derfor gennemtænkt ned til den mindste detalje, så dit barn får frihed til at bevæge sig i. Derudover er materialerne lavet i høj kvalitet, som sikrer god komfort og samtidig er slidstærke og holdbare. Hos Skruuk.dk finder du et stort og bredt udvalg af forskellige styles og designs fra MarMar Copenhagen. Vores sortiment byder både på styles til drenge og til piger, og du kan finde en masse lækre designs. Uanset om du er til farverige prints eller styles i et mere neutral design, så kan du finde dem lige her på siden. Nederst på siden kan du også finde vores MarMar udsalg, hvis du er på udkig efter en god deal. Har du spørgsmål til MarMar? Hos Skruuk.dk vil vi gøre alt for at hjælpe dig. Du kan besøge os i butikken, ringe til os, sende en e-mail eller fange is på de sociale medier. Uanset om du har spørgsmål de størrelser, styles eller materialer, så vil vi gøre alt hvad vi kan for at hjælpe dig.

Læs mere om MarMar


Marlene Anine Holmboe er designeren bag det populære børnetøjsmærke, MarMar Copenhagen. Marlene, der er uddannet på Danmarks Designskole, har designet børnetøj fra kendte børnetøjsmærker i en årrække før hun startede op selv. I 2008 slog MarMar Copenhagen dørene op for deres kollektion af børnetøj. I dag bliver børnetøjet solgt både i Danmark og i udlandet. Mærket laver to kollektioner om året, forår/sommer og efterår/vinter. I MarMars skønne kollektioner er der fokus på at skabe unikke design ved at bruge kontraster og modsætninger. Selvom MarMar bruger afdæmpede og neutrale farver, så har mærket fokus på at skabe smukke designs i flotte print og mønstre. Med MarMar er det muligt at skabe dit eget look og tilpasse de forskellige styles, lige som I ønsker. Du kan både bruge tøjet til hverdag eller til fest. MarMar producerer børnetøj i kvalitetsmaterialer, der er slidstærke og utroligt holdbare. Derfor kan disse produkter tåle at blive brugt og vasket igen og igen – uden de mister form og farve! Med en god samling af basisvarer fra MarMar har du et godt, solidt fundament for dit barns garderobe.