Hurtig levering
Click & collect i butik
Fri fragt fra 499 kr
Noa Noa

Noa Noa

Noa Noa er et mærke der er mest kendt for din boheme inspireret stil, med bløde farver og enkle designs. Det romantiske design kom som modsvar på datidens skarpe mode, og har siden arbejdet med et nordisk look, der fokuserer på bløde og lette elementer. Noa Noa miniature er en udvidelse af konceptet, hvor der er fokus på mode til de mindste. Designet er en delikat blanding af romantisk nostalgi og moderne stilarter. Noa Noa arbejder med legende kontraster og fine detaljer, der er med til at give et helt særligt og unikt look. Det tidløse udtryk har en sød og utrolig smuk tilgang til silhuetter og mønstre. Gennem styling af de forskellige stilarter, skaber Noa Noa en kollektion der let kan mixes og matches på tværs af designs og andre mærker. Der er lagt stor vægt på det naturlige og materialer i høj kvalitet. Derfor er vi helt vilde med Noa Noa hos Skruuk.dk. Du kan bruge vores filtreringsknapper til at sortere i vore udvalg. På den måde kan du finde frem til de styles og størrelser du er på udkig efter. Du kan også scrolle igennem hele vores udvalg og lade dig blive inspireret af alle de smukke styles. Nederst på siden kan du også læse meget mere om Noa Noa.

Køb Noa Noa hos Skruuk.dk


Hos Skruuk.dk finder du et stort og bredt udvalg af styles fra Noa Noa miniature – både til drenge og til piger. Mærket benytter både moderne linjer, klassisk-romantisk nostalgi og smukke silhuetter. Denne kombination er med til at gøre mærket helt specielt og give de forskellige styles et unikt look. Uanset kollektionen, så kan de forskellige styles mixes og matches med hinanden og Noa Noa kan også kombineres med andre mærker. På den måde kan du selv skabe en personlig stil og udtryk der passer til dit barn. De tidløse designs kommer i utrolig smukke og afdæmpede farver, der er med til at skabe fine designs. Derudover bliver deres produkter fremstillet i holdbare og slidstærke materialer, der kan holde til børns hverdag. Udover at have et flot design er børnetøjet nemlig også yderst funktionelt og praktisk, og giver dit barn en masse bevægelsesfrihed, så tøjet ikke er generende under leg. De forskellige styles fra Noa Noa kan med fordel styles op eller ned, så du kan bruge produkterne både til hverdag og til fest. På den ene side har du nemlig tøj der har et klassisk og komfortabelt design, der let kan bruges i hverdagen og på den anden side, har du tøj, der med sine fine detaljer og finurlige silhuetter let kan bruges til en festlig begivenhed. Har du spørgsmål til vores Noa Noa miniature kollektion? Så tøv ikke med at kontakte os. Du kan besøge os i vores butik, sende os en e-mail, fange os på telefonen eller skriver til os på de sociale medier. Hos Skruuk.dk vil vi gøre alt for at hjælpe dig med dine spørgsmål – uanset om det gælder størrelser, styles eller materiale.

Historien om Noa Noa


Noa Noa blev grundlagt i 1981 og har været en del af den danske modebranche siden. Noa Noa blev grundlagt af de to brødre Harald og Lars Holstein, som et feminint og romantisk alternativ til datidens hårde look og skarpt tegnede mode. I al sin enkelhed betyder navnet ”Noa Noa” nemlig ’enkelt og harmonisk’ på tahitisk, og de er dette univers som mærket arbejder ud fra. Universet er inspireret af bløde farver og enkelte designs, og tager udgangspunkt i en bohemeinspireret verden. De dansk designede kollektioner bliver gjort til virkelighed på et hovedkontor i Nordsjælland, hvor de idylliske omgivelser er med til at inspirere designerne. Produkterne fremstilles på fabrikker over hele verden. Fælles for fabrikkerne er, at de alle overhoveder Noa Noas høje standarder indenfor socialt ansvar. Derudover er virksomheden medlem af BSCI (Business Social Compliance Initiative). Noa Noa designer både tøj til kvinder, til mænd og til børn. Her på siden kan du finde et stort udvalg af Noa Noas miniature serie, der indeholder styles til både drenge og piger.