Hurtig levering
Click & collect i butik
Fri fragt fra 499 kr
NOFRED

NOFRED

Det skandinaviske mærke Nofred fremstiller børnemøbler i høj kvalitet uden at gå på kompromis med det moderne og sjove design. Deres produkter er baseret på troen om at "det er de små ting der skaber det store billede". Deres børneinteriør er skabt til at passe sammen med hjemmets vokseninteriør, så der ligesom er en rød tråd i hjemmet. Nofred ønsker at udvikle møbler der skaber børneminder, men som samtidig også er funktionelle. De kombinerer kærligheden for deres rødder i dansk design sammen med et mere globalt syn, da de får inspiration i hele verden og bruger det i hvert et skridt i designprocessen af deres produkter. Kort fortalt er deres design tidløst, i top kvalitet og passer ind i ethvert hjem.


< >

Find Nofred hos skruuk.dk


Hos Skruuk kan du finde et stort udvalg af forskellige møbler fra Nofred. Vi har alt fra deres prisvindende møbelsæt – Mouse Chair og Mouse Table til deres smukke dukkehus, Mouse Bench samt Mouse Junior High Chair. Mouse Chair er ikke bare noget man sidder på, men den ligner også en mus. Det er dermed en stol til børn med fantasi og kreativitet. Bordet og stolen sammen skaber et sted, hvor børn kan tænke, lege, hviske, grine, tegne, forme og eventuelt have et lille teselskab. Det understøtter dermed børns indlæring og kreativitet og skaber et sted, hvor børn kan kalde det for deres eget. Deres Mouse Bench er perfekt at have til at stå i gangen, hvor børn selv kan sidde og tage deres sko af og på eller sidde sammen med en søskende eller ven og dele historier, hviske og grine sammen. Dette er bare en af de mange forskellige måder, som børn kan komme hinanden ved og det var også af det ideen til Nofreds Mouse Bench opstod. Mouse Junior High Chair er en langbenede udgave af Mouse Chair. Stolen med de fine museører som ryglæn kan anvendes ved spisebordet eller ved barnets skrivebord. Stolens højde gør, at barnet kan blive en del af samtalen ved spisebordet med resten af familiens medlemmer.


Mere om Nofred


Det hele startede i hovedstaden i Danmark i år 2014, hvor produkter bliver udviklet i et tæt samarbejde med danske møbelmagere. På den både sikrer de sig, at alle deres produkter altid er i en høj kvalitet. Uanset om man du lever i byen eller på landet, vil Nofreds møbler passe ind. Møblerne er designet for at glæde de små og for at de passer smukt ind hjemmet som helhed.