Hurtig levering
Børnetøj
Fri fragt fra 499 kr
PETIT BY SOFIE SCHNOOR

PETIT BY SOFIE SCHNOOR

Den danske designer Sofie Schnoor lancerede sin første børnetøjskollektion i 2007 under navnet ”Petit by Sofie Schnoor”, og har siden været et hit når det kommer til børnetøj. Det populære mærke har fokus på materialer, kvalitet, komfort og design. Det betyder at du får børnetøj der er lavet i kvalitetsmaterialer og som har en helt fantastisk pasform. De skønne styles har et flot design, som samtidig giver dit barn masser af mulighed for leg og bevægelse. Petit by Sofie Schnoor designer børnetøj I et elegant design, med fine detaljer og udsøgte prints – både til drenge og til piger. Vi er helt vilde med Petit by Sofie Schnoor hos Skruuk.dk – og det er ikke uden grund! I dag er mærket gået hen og blevet et af de mest populære danske brands når det kommer til børnetøj og med de smukke prints, flotte farver og lækre materialer, er der noget for enhver smag. Her på webshoppen kan du finde vores store udvalg af Petit by Sofie Schnoor. Du kan med fordel bruge filtreringsknapperne til at sortere i udvalget, så du finder størrelser og styles der passer til dig. Derudover kan du læse meget mere om mærket nederst på siden.
< 1 2 3 >

Find Petit by Sofie Schnoor hos Skruuk.dk


Hos Skruuk.dk finder du et stort og lækkert udvalg af fede styles fra Petit by Sofie Schnoor. Du kan finde produkter både til drenge og til piger. Vores udvalg består af børnetøj og babytøj i alderen 0-12 år, så du kan finde et sødt sæt til dit barn eller barnebarn. Petit by Sofie Schnoor har et stort udvalg af forskellige styles, og du kan finde alt indenfor tøj og accessoires. Her på siden kan du bl.a. finde de populære og skønne NYC sweatshirts og t-shirts, Petit by Sofie Schnoor body, lækre bukser, halstørklæder og meget mere. Børnetøjet fra Petit by Sofie Schnoor er holdt i afdæmpede farver og neutrale toner. Tøjet er designet med fine prints, som ikke nødvendigvis stjæler hele billedet. Ideen er at skabe tøj der har et lækkert, klassisk og stilfuldt design, som samtidig er behageligt at have på. Har du spørgsmål til mærket, materialer eller størrelse? Hos Skruuk.dk vil vi gøre alt for at hjælpe dig med råd og vejledning. Skulle du derfor have nogle spørgsmål, så skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Besøg os i butikken eller ring direkte til os. Du kan også sende en e-mail eller skrive til os på de sociale medier. Vi vil hjælpe dig med alle de spørgsmål du brænder inde med – både i forhold til størrelser, materiale eller style.

Læs mere om Petit by Sofie Schnoor


Petit by Sofie Schoor blev grundlagt af designeren Sofie Schnoor. I 2001 grundlagde hun med sin mand mærket ”Sofie Schnoor”, der fokuserede på at skabe mode med enkle, klassiske og stilrene designs. Derudover har hendes designs også fokus på at inkorporere detaljer der giver et ”råt” look, uden at overdøve det simple design. I 2007 udvidede Sofie Schnoor sin forretning og lavede ”Petit by Sofie Schnoor”. Mærket fokuserer på at designe og producere børnetøj og babytøj i alderen 0-14 år, og accessoires. Børne- og babytøjet fokuserer på at skabe styles der har et stilfuldt og enkelt design, nøjagtig som hendes voksenkollektion. De stilfulde designs fokuserer på at bruge skønne, bløde farver og materialer i høj kvalitet.