Hurtig levering
Børnetøj
Fri fragt fra 499 kr
Wheat

Wheat

Hos Skruuk.dk har vi et stort og bredt udvalg af styles og produkter fra det skønne mærke, Wheat. Wheat laver børnetøj og babytøj i lækre og bløde materialer. Wheats enkle, skandinaviske design er et hit blandt børnefamilier, da mærket er udviklet til at passe børns aktive dag og færden i verden. Det betyder at du med Wheat får tøj, der lader dit barn løbe og lege, giver dem masser af bevægelsesfrihed og som ikke er generende. Med elastikker og en fantastisk pasform, er tøjet designet til børn. Wheat er kendt for sin klassiske og skandinaviske stil. Tøjet kommer i lyse farver, med fine mønstre og designs. Deres styles har et unikt design og er præget af fantastiske prints. Derudover kan du også finde styles i et mere enkelt design og afdæmpede farver. Wheats farvepalette er utrolig smuk, og tonerne passer sammen med hinanden. Du kan mixe og matche på tværs af kollektionen, men også bruge Wheats skønne produkter med de styles du allerede har i garderoben. Gå på opdagelse i vores store sortiment af Wheat og forelsk dig i de mange skønne styles. Du kan bruge filtreringsknapperne til at sortere i de forskellige styles og størrelser, så du kan finde ud udvalg du er på udkig efter. Derudover kan du også scrolle igennem siden og lade dig inspirere af de mange fine designs. Læs meget mere om Wheat nederst på siden!
< 1 2 3 >

Køb Wheat online hos Skruuk.dk


Hos Skruuk.dk forhandler vi kollektionerne fra Wheat, da vi er helt vilde med de klassiske print og skønne farver. Derudover er kollektionerne designet med henblik på barnets bevægelse og frihed, og du får derfor styles der giver børn mulighed for at være børn. Wheat formår at holde fast i deres egen identitet, og kollektionerne oser af de klassiske design og spændende prints. Udover at deres børnetøj kommer i det fineste design, så er kollektionerne fra Wheat også yderst praktisk og funktionelle. Tøjet er nemlig designet med barnet og dets bevægelse i fokus. Der er derfor ingen stramme syninger eller generende materialer. Tøjets pasform giver plads til bevægelse og opfordrer barnet til at løbe og lege som det passer dem. Hvis du er på udkig efter nyt babytøj eller børnetøj, så synes vi her hos Skruuk.dk at du skal holde et skarpt øje med Wheat. Mærket kommer årligt med kollektioner, som passer ind i sæsonens trends og farver. Vi har heldigvis altid et stort udvalg af Wheat og du kan derfor nemt bestille det lækre børnetøj hjem. Wheat designer deres tøj i de lækreste kvalitetsmaterialer og du får derfor ikke kun børnetøj eller babytøj i et smukt design, men også i holdbare og slidstærke materialer, som let kan tåle at blive brugt igen og igen. Du skal heller ikke bekymre dig om at tøjet mister sin form eller farve under vask.


Vi er vilde med Wheat!


Hos Skruuk.dk er vi helt vilde med Wheat – og det er med god grund! Det danske tøjmærke slog for første gang dørene op i 2002 og har siden designet fantastisk kvalitetstøj til både babyer og børn. Wheat lægger vægt på at skabe børne- og babytøj med et unikt, skandinavisk design, som også er funktionelt og komfortabelt at have på. Virksomheden blev stiftet af ægteparret Charlotte og Peter Galsgaard, og Charlotte er chefdesigneren, der fører mærkets visuelle identitet ud. Hun har en hel særlig vision for mærket og dets design: nemlig at der skal være fokus på barnet. Kollektionerne er skabt ud fra børn og det, børn bruger deres tøj til. Derfor skal tøjet have en god pasform, og give barnet mulighed for at bevæge sig.