Hurtig levering
Click & collect i butik
Fri fragt fra 499 kr

WOOD WOOD

Du finder hos Skruuk et spændende udvalg af Wood Wood Kids børnetøj til drenge og piger. Mærket Wood Wood er et dansk moderne mode- og livsstilsmærke der blev grundlagt i 2002 af Karls-Oskar Olsen og Brian SS Jensen. Grundlæggerne er vokset op med graffiti og gadekultur i 90'erne og derfor bærer deres kollektioner præg af dette. De blander nemlig high fashion, sport og streetwear med ungsdomskultur, kunst og musik. Wood Wood er meget mere end bare et mærke, da det handler om stil og holdning. De producerer klassisk og kvalitetssikkert børnetøj, der gør deres sortiment gode som basisvarer i dit barns gaderobe. De designer alt fra fede hoodies, sweatshirts til seje T-shirts i lækre farver med forskelligt print. Deres velkendte logo pryder deres produkter og giver et cool udtryk. Rul igennem kollektionen og lad dig inspirere af de smarte styles og læs mere om Wood Wood nederst på siden.

Stort udvalg af Wood Wood Kids børnetøj hos skruuk.dk

På webshoppen og i butikken finder du hele sortimentet fra Wood Wood Kids til både drenge og piger. Du finder alt fra bløde, lækre logo Wood Wood T-shirts til kasketter, Wood Wood caps, bluser, sweatshirts eller hoodies i navy og grå. Børnetøjet kan kombineres på kryds og tværs, fordi deres kollektioner er klassiske, men derudover har de også et twist i form af forskelligt design og prints og deres ikoniske logo i forskellige farver på deres T-shirts, hoodies, bluser med mere. Sortimentet er både praktisk, da materialet er lækkert blødt og kvaliteten utrolig holdbar, men samtidig er det også rigtig cool og smart. Det er skabt til aktive børn, der gerne vil se afslappet, smart og sej ud, samtidig med de har det behageligt i tøjet. Har du spørgsmål til Wood Wood Kids er du altid velkommen til at kontakte os og vi vil gøre alt for at besvare dine spørgsmål. Giv os et kald, send os en e-mail, besøg os i butikken eller find os på de sociale medier.


Mere om Wood Wood til børn

Wood Wood kollektionerne har altid handlet om at udvikle skræddersyet og sofistikerede udtryk, samtidig med at de bibeholder deres legende grafiske profil. Mærket er et innovativt og globalt modemærke, der kombinerer mode, musik og kultur. Mærket laver to kollektioner om året og deres smarte T-shirts til børn og hoodies eller børnesweatshirts er slidstærke og stilrene og derfor kan deres produkter blive anvendt igen og igen uden det påvirker formen eller farven. Hos Skruuk.dk har vi et bredt udvalg af Wood Wood børnetøj.