Hurtig levering
Børnetøj
Fri fragt fra 499 kr
sutsko & sandaler

sutsko & sandaler

Hos Skruuk.dk forhandler vi et udvalg af sutsko og sandaler. Her på siden kan du finde alt indenfor vores udvalg af fodtøj til børn.

Udvalget er desværre begrænset pt. grundet genåbningen og vi arbejder på at genetablere det store udvalg.


< 1 >

Hos Skruuk.dk har vi et stort udvalg af babysko og børnesko. Hvis du er på udkig efter et par nye fede børnesko, så er du havnet på den helt rigtige side. Hos os kan du købe sko i mange forskellige størrelser og styles, så du er sikker på at dit barn er klar til at tage sine første skridt.

Find de rigtige børnesko


Er du på udkig efter nye børnesko eller babysko? Her på siden kan du finde alle vores produkter indenfor kategorien "børnesko". Du kan frit sortere mellem produkterne og finde frem til det du står og mangler - uanset om det er sandaler til børn, børnesko, hjemmesko til børn eller måske gummistøvler. Vores udvalg byder på børnesko og babysko der både kan bruges hjemme, på legepladsen eller til finere begivenheder.
Det er meget vigtigt at dit barn får den rigtige størrelse børnesko. Er du i tvivl om størrelsen på dit barns fod? I butikken i Aalborg kan vi hjælpe dig med at finde den rette størrelse. Vi anbefaler at få målt dit barns fødder professionelt, så du er sikker på at dine nye babysko sidder ordentligt. Hvis du gerne selv vil prøve at måle dit barns fod, så skal du gøre følgende:
For at få den mest korrekte måling, skal du stille dit barn op ad en væg. Det er vigtigt at hælen er helt inde ved væggen. Du placerer herefter barnets fod på et stykke papir, som er tapet fast til gulvet. Sæt en streg på papiret, der hvor barnets storetå rammer. Mål dernæst fra væggen og ud til stregen - så har du det mest nøjagtige mål. En børnesko skal have et voksetillæg på mellem 1-1,5cm. Når der er 0,5 cm tilbage, så skal skoen udskiftes.
Hos skruuk.dk forhandler vi et væld af skønne børnesko. Du kan finde både brede og smalle modeller, så der er sko til alle fødder. Det er vigtigt for os at du passer godt på dine børns fødder - de skal gå mange skridt her i livet.

Børnesko og voksetillæg


Det er vigtigt at du får målt dit barns fødder korrekt. Når du køber børnesko og babysko, skal du være opmærksom på at skostørrelser kan variere en del fra mærke til mærke. Er du i tvivl om dit barns skostørrelse, så kontakt os endelig. Vi kan med garanti hjælpe dig med at finde den rigtige skostørrelse til dig barn.
Børnefødder vokser hurtigt, og derfor anbefaler vi altid at du køber børnesko med voksetillæg. Som udgangspunkt siger vi, at du skal købe sko 1 - 1,5 cm større end det dit barns fod måler i længden. Der skal gerne være 0,5 cm at bevæge sig i og som giver plads til at barnets fod kan bevæge sig i skoen. På den måde er du sikret en god start på dit barns første skridt, ud af mange.
Voksetillæg afhænger dog også af dit barns alder og skotype. Derfor anbefaler vi at du ofte måler (eller få målt) dit barns fod. På den måde kan du holde øje med hvor meget dit barns vokser og dermed også hvor meget tillæg du skal have når du køber sko.

Børnesko fra lækre kvalitetsmærker


Vi forhandler et væld af børnesko fra fantastiske kvalitetsmærker. Hos Skruuk.dk kan du bl.a. finde børnesko fra det kendte og populære mærke Angulus. Angulus børnesko er kendt verden over for deres gode, holdbare kvalitet. Samtidig kommer deres børnesko i et lækker design. Vi forhandler også børnesko og babysko fra mærker som Aigle, Bisgaard og Petit by Sofie Schnoor.

Køb børnesko og babysko online eller i butik hos Skruuk.dk


Det kan være svært at finde den rigtige størrelse børnesko. Hos Skruuk.dk vil vi gerne gøre oplevelsen lettere for dig. Derfor har vi samlet alle vores produkter under kategorien "børnesko" og "babysko" lige her på siden.
Hos Skruuk.dk er vi specialister indenfor børnesko og babysko. Uanset hvilken type børnesko du leder efter, så vil vi gøre vores bedste for at finde den der passer dit barn bedst. Vi står altid klar med råd og vejledning, så du får de rigtige sko med hjem.
Vores butik i Aalborg er et stort børneunivers. Her har du mulighed for at se alle vores lækre børnesko - og prøve dem på. Vi kan hjælpe dig med at måle dit barns fødder og finde frem til det helt rigtige par.
Er du helt sikker på dit barns størrelse, så kan du altid shoppe løs på vores webshop. På webshoppen kan du bestille vores skønne børnesko. Hvis du er i tvivl om størrelserne, så skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Du kan ringe direkte til os, sende en e-mail eller fange os på de sociale medier. Vi vil gøre alt for at give dig den rette vejledning til købe af nye børnesko. Hvis du bestiller via vores webshop, så garanterer vi hurtig levering og fri fragt på ordre over 399 DKK. Passer de nye babysko ikke? Frygt ej, vi giver selvfølgelig også 14 dages fuld returret. Gå på opdagelse i vores sortiment af lækre børnesko og find dit nye par allerede i dag.